Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel řetězce fitness-klubů Milo Janus tajně odvádí část zisků na vlastní zahraniční konto. Jeho obchodní partner Gene Stafford však podezřelé transakce objeví. Brzy na to Milo Stafforda zavraždí a vše naaranžuje jako nehodu při cvičení v posilovně. Na dobu Geneova úmrtí si připraví dokonalé alibi. Vyšetřovatel poručík Columbo však najde několik detailů, které verzi o náhodě zpochybňují... (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydařený díl, ale musím se přiznat, že na tkaničky by mě Columbo jako vraha nedostal. Asi jsem výjimka, ale první smyčku dělám vždycky u malíčku.:-))) Najdou se zde ale hluchá místa a závěrečné dokazování by mohlo být také lépe zpracováno. Columbo všechno ukazuje pomalu a x-krát po sobě, jako kdyby byl záporák ze zvláštní školy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osudné cvičenie je výborný diel, ktorý pracuje s kontrastom prostredia, v ktorom sa odohráva a poručíkovou náturou. Samozrejme tak dochádza k niekoľkým vtipným situáciám. Vražda a jej odhalenie je výborne vymyslené, lenže v tejto časti sa asi najviac prejavuje jeden z mála občasných nedostatkov seriálu, a to nepresvedčivý dôkaz. Je to prekvapivé, lenže mňa ako sudcu by to asi nepresvedčilo. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím víc jedla, tím byla tlustší.“ ,,Přesně tak.“ Columbo vs. fitness řízek Milo v sobě nemá tu správnou šťávu, jakou mají jiné díly. Milo není příliš chytrý, jeho zločin je děravý, jako cedník a Columbo mu musí všechno pomalu vysvětlovat (scéna s tkaničkami je zničující), a tak mi tento díl ubíhal jen velmi pomalu. U scény poručíka s počítačem jsem skoro usnul a unylý závěr mě také dvakrát nepotěšil. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to špatný díl. Sice má delší stopáž a místy je poněkud nemastný, ale já jsem se bavil, hlavně díky Columbovi. Je pravda, že vrah v tomto dílu není nic moc, ale poručíkův humor vše zachraňuje. Ovšem ta závěrečná pointa...nevím, zda jsem úplně dával pozor, ale jestli ho dostal jen kvůli takovému hloupému slovíčkaření, tak to je skutečně jedno z nejslabších dokázání vraždy v celé historii Columba, z toho by nikoho neodsoudili. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je dobre pozerateľná a zábavnejšia než iné. Umožňuje divákovi vidieť Columba v neobvyklých situáciách, najmä pri športovaní. Jeho dobiedzajúce otázky, nehraný údiv nad všetkým, čo nemá k dispozícii na policajnom okrsku, neodmysliteľná cigara a outfit sú už neodmysliteľnou súčasťou seriálu. Ide o vydarenú epizódu, ktorá trochu trpí na záverečnú pointu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Milo Janus, kterého hrál Robert Conrad, uvede, že je mu 53 let a že je ve skvělé fyzické kondici. Robert Conrad měl ve skutečnosti jen 39 let. (Epistemolog)

Reklama

Reklama