Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

esmoke 

všechny recenze uživatele

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade asi spomeniem, že ak by tento film nešiel v TV, asi ťažko by som si ho sama od seba pozrela. Avšak, na moje prekvapenie to bolo trochu milé, trochu drzé, trochu crazy. Každopádne CukyLuky pôsobia ako instantný zlepšovák nálady. Celý dej bol v dynamickom tempe, kde sa striedali pestré a nápadité interiéry a exteriéry. Ďalej sa podarilo vykresliť vcelku sympatish charakter Cuky. Počas mnohých scén som chytala výbuchy smiechu, čo svedčí o tom, že účel bol splnený a navyše to bolo celé aj bez afektu😉. Záver stál tiež zato, Poľnišová pekne zaspievala Anjelika a uzavrela to veta ,,život treba brať taký aký je, a všetky chybyčky sú na nás krásne’’ only good vibes baby🤙🤙 ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Takže zase nič ale vôbec nie tak teroristické akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prekvapivo sa tu totiž vykročilo správnou cestou. Má to hlavu aj pätu, niektoré gagy sú skvelé (bezďák, prasa, niektoré cameá) a aj herečky sú fajn. Keby nebolo prepálenej dĺžky ( pol hodinu dole), niektorých remeselných prešľapov (hudba a aj celková práca s ňou je na facku) a najmä nedostatku chechtákov v rozpočte, mohlo to byť dokonca aj veľmi fajn. Ale nie je. No aj tak je to vzhľadom na tuzemskú konkurenciu suverénne najlepšia slovenská porevolučná komédia a ukážka toho, že ak si niekto nabudúce americký model naštuduje ešte trochu dôkladnejšie, dočkáme sa kvalitnej zábavy. A za túto nádej si zaslúži hviezdičkovo prihodiť. P.S. Kino sa bavilo, takže cieľovka bude spokojná. 5/10 ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat? Upřímně, čekala jsem víc, mnohem víc. Podle jejich seriálu na Streamu, jsem čekala odvážnou, střeštěnou komedii, u které se budu válet smíchy po podlaze. Naneštěstí tmu tak nebylo, film měl nedotažený příběh, vtipy by se daly spočítat na všech prstech, které člověk má, dialogy by se daly vylepšit. Jasně, měly dobrý nápad, ale to ztvárnění nestálo za nic. Myslím si, že hlavní herečky mohly podat mnohem lepší výkon, kdyby byl film ucelený, neútržkovitý a nesnažil se udělat ze sebe něco, co není a jak se zdá, ani nebude. Ve finále to nebylo až tak špatné, aby to byl odpad, ale lepší než průměrné hodnocení si nezaslouží, když k tomu přičteme právě jeho chyby, dostáváme se k mému hodnocení. Sice mě to mrzí, ale rozhodně film nedoporučuji, myslím si, že existují mnohem lepší. ()

eXot12 

všechny recenze uživatele

Úprimne nechápem tieto hodnotenia a zaujímalo by ma koľko ľudí čo dávali odpad alebo slabé hodnotenie to naozaj videlo! Ak idem do kina tak mám dáke očakávanie od toho filmu a tie sa mi naplnili alebo nenaplnili a od toho sa odvíja hodnotenie, ale kto ide do kina na úplnu sračku alebo kto čakal nejakú hlbokú pointu? Tento film mal pobaviť a to spravil, možno trošku inou formou ako niekto čakal, ale jednoznačne pobavil navyše to nebola úplne plytká a trápna komédia. Tento film si zaslúži tak 60% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama