Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár minutách je okamžitě jasné, že tohle není Star Trek (ještě méně než ENT nebo turecký ST) a "Klingoni" připomínají spíš gorily než Klingony. Děj a technologie vůbec nepasuje někam před TOS. Ale snažím se na to koukat jako seriál na motovy ST, i tak je to těžké, nezajímavé, nenápadité. Jediný, kdo mě zaujal je samozřejmě Mr Saru a nejspíš jediný důvod, proč na to zatím vydržet koukat. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako decko a puberťák som bol relatívne dosť veľký fanúšik ST - či už Novej generácie na čele s kultovým Picardom, alebo mojím miláčikom bol aj Hlboký vesmír 9. Tiež som videl filmy a tak. Proste žiadna srdcovka, ale zhruba viem, o čo ide. Tak som si povedal, že to zo srandy vyskúšam aj s Discovery. Prvý diel nie je žiadne béčko. Je tu dôraz na peknú, ale nie zbytočne preplácanú vizuálnu stránku, sú tu fajn postavy, dobrá atmoška a sympatickí herci. Inak ale celkom nuda. Uvidím, čo sa z toho vykľuje v ďalších dieloch. Keď tak to v polovici ukončím. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky na úrovni niektorej kinoprodukcie. Nečakaný odklon od pôvodných myšlienok, ale inak skvelý. Podobný odklon bol aj Stargate Universe od pôvodných sérii, tým teraz neporovnávam doslovne, nakoľko Star Treky nikdy neboli natoľko humorne odľahčené ako Star Gaty... Som jednoducho Trekkie, Star Gate Fan aj Star Wars Fan. Asi tak. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní znělka nic moc, postavy...vcelku etsrogenové lázně zatím... . Klingoni sice vypadají dobře, ale díky huhňání působí spíš legračně. Triky zatím na jedničku, scénáristi ale trochu bezradní, dialogy a chování postav jsou často pofidérní. Přesto se podívám na další díl...nějaké to ajaj keptn mi už dlouho chybí. Černošské a ženské filmové odbory sice klasický Star Trek "vylaďují" do korektformy, ale co už. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

No tak si to rozebereme. Nejdříve si položte otázku, dívali by ste se kdyby se to nemenovalo Star Trek. Ani náhodou. Celé je to genericky unylé. Bez nápadu, bez atmosféry. Silně z to smrdí snahou vydojit z fanoušků brandu trochu keše, ty sežerou přeci všechno, že. Strašlivé dialogy. Strašně obsazené role. To už v americe došli herci? Od půlky mě držela při životě myšlenka, že by mohli všichni umřít a v jejích stopách pokračovat jiná loď. Jako fan-film by to asi ušlo. Uvidíme další díly, ale když se vyloženě nutíte podívat na další díl, achjo :-/ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama