Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (378)

applause 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi líbil už podle traileru, tak jsem byla ráda, že jsem se dostala na jeho projekci. Překvapivě to bylo celé jinak, než v traileru, což jsem nečekala, ale o to bylo zajímavější a více se mi to líbilo. Je to opravdu neštěstí, když rodič přežije své dítě. Film je krásný, i když smutný. Určitě doporučuji. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Scenár tento film skutočne viac ničí, než mu prospieva. Málo vecí tu reálne dáva zmysel a mám pocit, že je to trošku melodramatický a manipulatívny film. Najviac to stojí na tých hereckých výkonoch, ktoré sú veľmi dobré a musím priznať, že Will Smith je podľa mňa veľmi dobrý. Možno by sme z jeho postavy dostali viac, keby bol film napísaný úplne inak, ale čo už človek narobí? Naomie Harris je podľa mňa najlepšou postavou filmu a osobne som si ju skutočne aj najviac užil. Veľmi veľa toho dáva a asi najviac jej verím. Čo sa ostatného týka, podľa mňa je to pozerateľné, má to pár dobrých myšlienok, no viac by sa mi asi páčila možnosť, ktorú naznačoval trailer, keby sme skutočne išli do tej fantasy sféry a mohli sme sa skutočne stretnúť s reálnou láskou, smrťou a časom a nie hercami, ktorí ich hrajú. Ako film je to okey, no jednoznačne mám pocit, že z toho obsadenia a príbehu sa dalo vytrieskať oveľa viac. Klamal by som, ak by som povedal, že som si nenašiel vo filme absolútne nič, ale znovu by som si ho už určite nepozrel. Pre mňa dobre vyzerajúci priemer. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bolest po ztrátě dítěte je ústředním tématem vánočního filmu, který opravdu není pro každého. Citlivost tématu a přímo úměrné role všech postav, které chtějí drahému příteli pomoci, můžou jednoho otravovat. Na člověka, který se podobnou bolestí setkal, bude film působit velmi silně. Herecké výkony všech byly krásné. Will Smith byl tak opravdový, až z toho mrazilo. Ano, bylo to trošku delší, ale odpouštím. Kapesníky s sebou! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po krátkém seznamovacím úvodu se rozjíždí úžasně napsané a vypointované drama s prvky romantického žánru. Hvězdné obsazení není dle mého na škodu, ba naopak je příjemné vidět známé tváře i ve vedlejších rolích. S blížícím se koncem snímku nechybí i určitá dávka napětí a nevtíravý emotivní rozměr příběhu. Čas při sledování utekl velmi rychle a závěrečné vyústění mě jen utvrdilo v plném hodnocení. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda herců dokázala ke zhlédnutí nalákat dokonce i mě. Velmi toho lituji. Jedná se vůbec o první film, ve kterém mě Norton iritoval. Už to o lecčem svědčí. Kromě Nortona mě iritoval i zbytek herců a hereček, na které jsem se před zhlédnutím dost těšil. Během sledování jsem si nepřestával klást otázku, proč vlastně někdo točí takovou píčovinu? Respektive pro koho? Lidi, kterým zemřelo dítě dovede tato slátanina maximálně tak nahněvat. Ty ostatní potom tato slátanina bude úplně jedno. Není zde totiž naprosto nic, čím by měla potenciál někoho oslnit. Tím nejhorším na celém snímku jsou monology a dialogy. To je dost smutný fakt, když si divák uvědomí, že je tento snímek na dialozích založen. Pokud dialogy nefungují, tak se celý snímek sesype jako domino v úvodu a závěru. Příběh byla opravdu lobotimická záležitost, které nejde odpárat vyloženě jen originalitu. Na něco podobného jsem opravdu narazil poprvé a jsem neskonale rád, že se více scénáristů nesnaží být originálních podobným způsobem. Když někomu zemře dítě, tak se značná část lidstva rozzlobí na Boha a je to zřejmě lepší, než rozložit svůj hněv na základě své pochybné filozofie hned na tři hromádky - lásku, smrt a čas. Nemohu se rozhodnout, který retoš z fantastické trojky mi vadil nejvíc. Žádný z nich mě ovšem neiritoval ani vzdáleně tolik, jako ten šílený závěr, který tomu nasadil opravdu totální korunu. Dlouho jsem neviděl nic tak nepodařeného. Režisér a scénarista by si měli raději otevřít zmrzlinářství. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se White (Edward Norton) kouká na televizi, se zeptá své matky, jestli dávají už i CSI: Celeveland, ona mu odpoví, že je to novinka. Ve skutečnosti na obrazovce běží seriál Beze stopy, který se vysílá již od roku 2002. (hendrich6)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno