Reklama

Reklama

Sladký život - Série 1

(série)
Trailer 2
Maďarsko, 2015, 7 h 18 min (Minutáž: 48–58 min)

Kamera:

Gábor Marosi

Hrají:

Szabolcs Thuróczy, Eszter Ónodi, Renátó Olasz, Laura Döbrösi, Zsolt Anger, Richárd Balogh, Claudia Benkő, Beáta Berki, Ralph Berkin, Csaba Debreczeny, Evelin Dobos, Mária Erdélyi, Balázs Fellegi (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych napsal, že mě tvůrci první sezónou seriálu příjemně překvapili, lhal bych. Nebylo to ani zdaleka mé první setkání s maďarskou filmovou a seriálovou tvorbou, takže jsem kvalitní výsledek vlastně očekával. Maďaři mají (podle mých zkušeností) smysl pro humor (který mi sedí) i pro drama, a to se potvrdilo i v tomto případě. První řada mě oslovila kromě kriminální zápletky hlavně prací s jednotlivými postavami a skvěle zpracovaným vlivem všech okolností na rodinu hlavního "hrdiny". No, ve mně tvůrci získali díky své práci spokojeného diváka, který si určitě nenechá ujít pokračování. / Poučení: S rostoucím majetkem rostou i nároky, naopak to zpravidla nefunguje. ()

Plechy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série má opravdu pomalý start a ze začátku se zdá, že zde půjde maximálně o dělání naschválů sousedům a sem tam o nějakou krádež. Postupem času série začíná nabírat spád a k postavám, které se zdají ze začátku nesympatické, začnete fandit. Ovšem celé mi to přišlo jako spíše takové seznámení s postavami a jejich problémy, které se dále budou řešit v dalších sériích. ()

Reklama

Galerie (100)

Reklama

Reklama