Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boaz je traumatizovaný a zdrcený bolestnou ztrátou po teroristickém útoku na hudební klub. Abu Ahmad se rozhodne riskovat svůj život, aby se setkal s manželkou, která jako jedna z mála ví, že je naživu, ale kontakt s manželem z bezpečnostních důvodů neudržovala. Doron se pokouší sblížit s doktorkou Širín, aby získal více informací. Možná ale mladou ženu fatálně podceňuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu musím pochválit to samé - tempo a věcnost. Každá epizoda zatím obsahuje z naprosto valné většiny stopáže opravdu jen to nejdůležitější a nejzajímavější. Kde by se jinde brečelo nad ztrátou přítelkyně několik nadcházejících nudných melancholických dílů, tam to Izraelci odbudou za pár minut a zbytek stopáže věnují plánování další špionážní akce a následnému vykonání. Jestli tento nastolený trend setrvá, tak budu velmi spokojený. Tempo je strhující. Atmosféra je velmi hustá a skvěle mě vtahuje do víru konfliktu, protože není rozmělňována nějakými zbytečnými odbočkami a ostatními píčovinami, které stejně nikoho nezajímají a serou se do seriálu jen proto, že je snadné je natočit a dokážou do nekonečna natahovat stopáž. Herci jsou poté velmi příjemným překvapením. [85 %] ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Reportážnosti a dokumentárnosti je v tomto seriálu místy až přespříliš. Válka, která v nejrůznějších podobách a směrech trvá už třičtvrtě století, unavuje a vysiluje. Těžko říci, kterou stranu více a v čem. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klub v Tel Avivu. Mrtví a zranění. Boaz je zlomený. Mimochodem jeho představitele Tomera Kapona známe i z comicsového fláku The Boys. Dorona čeká rande, ovšem na kávě sedí s nesprávným lékařem. Panter se potkává po více než roce s manželkou. Zatím jde o vcelku věrohodný obraz vzájemných vztahů mezi oběma národy a o intenzivním udržování křehké rovnováhy. Vata jde prozatím naštěstí stranou. Nicméně charisma a herecké polohy některých postav (i samotného Dorona) bych si představoval „zajímavější“. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté epizodě mi začíná být jasno, pokud tvůrci nezačnou zničehonic všechno zoufale kazit, půjde o velmi povedený seriál. Ve čtvrté epizodě opět vzrostlo napětí, akce nezůstala pozadu a atmosféru se daří držet už od prvního dílu, takže spokojenost. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný Iris Azulai - přítelkyni herce a scénáristy Liora Raze, kterou v roce 1990 ubodal palestinský terorista, který byl pak v roce 2011 propuštěn v rámci výměny za uneseného vojáka Gilada Shalita. I tyhle věci dělají z této izraelské protiteroristické pecky něco autentičtějšího než americké hurááá testosteron srajdy. ... a to dokonce Raz děla po skončení vojenské služby a přesunu do USA bodyguarda Schwarzenegrovi. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou první velkou palestinskou akci a můžeme srovnávat. Cílem Izraelců na svatbě nebylo zastřelit ženicha nebo další svatebčany, cílem byl jeden konkrétní terorista a masový vrah. Že se realizace nakonec zvrhla, to je věc jiná. Naopak cílem Palestinců byli od počátku náhodní civilní návštěvníci baru, kam docházel i jeden z vojáků ze svatby. A o tom to je… V tomto dílu se mi obzvlášť líbí Icik Cohen v roli Gabiho, cynického důstojníka izraelské kontrarozvědky Šabak, který před Araby vystupuje pod krycím jménem kpt. Ayub. Pěkně tu Panterovu “vdovu” nalomil. ()

Reklama

Reklama