Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

emilkac 

všechny recenze uživatele

v tomto kratkom 3d filme ide len o čistu akciu ale ta rozhodne stoji za to...kto nevidel ani jedneho Terminatora tak z toho bude mimo...ale pochybujem ze taky clovek existuje:) ja dávam plný počet! jednoznačne! videl som to až teraz po desiatich rokoch lebo skôr sa nedalo ale ako velky fanušik Cameronovho Terminatora som bol z toho nostalgicky nadseny...skoda velka ze sa Cameron s Arnoldom namiesto tohto 12 minutoveho 3d filmiku nepustili radsej rovno do celoveceraku...to by bol film....to teda hej....odporucam vsetkym Terminatorovskym fanusikom.... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěští, že jsem to viděl naživo za velkou louží! A jen chci říct, že to byl nejlepší 3D zážitek, který jsem kdy zažil. Neexistuje lepší 3D projektece. Vlastně se tehdá již dalo mluvit o 4D projekci, pač na nás pouštěli vodu a propadli se s námi sedačky. T2:3-D: Battle Across Time is the best ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Kratičká 12- ti minutová jednohubka pro fanoušky, kteří propadli Terminátorovské mánii prvních dvou dílů. Klasicky vizuálně Cameronovsky velkolepé o tom jak se pokusili zničit Skynet hláškující Arnie s malým Connorem proti malým i velkým Hunter-Killerům, Terminátorovi 800, T1000 a dokonce pavoučím T10000000. Výsledek žádná sláva, ale ono se to točilo pro zábavu ne pro filmového fanjšmekra, takže dávám 65 % ()

JohnnyFox 

všechny recenze uživatele

Poštěstilo se mi shlédnout v Universal Studiu a byl to nezapomenutelný zážitek.Nenápadný úvod vás vtáhne do děje SkyNetu a dál následuje dvanáct minut nepřetržité akce! T-800 a John Connor běhají mezi publikem a vy na vlastní kůži cítíte že T-1000 je opravdový záporák .Do toho lasery,kouř,ohromené publikum a vše v 3D! ***** ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Skoro žádný příběh a ještě to koliduje v pár věcech s filmem, ale jako akce to funguje dobře a navíc Arnold tady má pár opravdu vypečených hlášek. Samozřejmě by to chtělo vidět v 3D (show je to prý úžasná). Jako fanouškovi Téček se mi to líbilo, i když přiznávám, že se nejedná o nic extra. -"Stop whining." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)
  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)

Reklama

Reklama