foto

Conrad Coates

  • nar. 12.7.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love by Accident (TV film)
2019 Psí poslání 2
The NXIVM Cult: A Mother's Nightmare (TV film)
2018 Anon
2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
Early Release (TV film)
The Christmas Cure (TV film)
2016 X-Men: Apokalypsa
2013 Zase doma (TV film)
2012 Tohle je válka!
Two Hands to Mouth
2011 Cell 213
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
TRON: Legacy 3D
2009 Come Dance at My Wedding (TV film)
Death of Alice Blue, The
Helen
Skyrunners (TV film)
The Good Times Are Killing Me (TV film)
2008 Zmije útočí (TV film)
2007 V rytmu stepu
Vánoční loupež (TV film)
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Strážce
Vražedná posedlost (TV film)
2005 Hollywoodský hmyz (TV film)
Ohnivé nebe (TV film)
Saw 2
2003 Na mou čest (TV film)
Sounder (TV film)
2002 Rozsudek (TV film)
Saint Monica
Spoluvina (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
2000 Hendrix (TV film)
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Znovuobjevení Bucka McHenryho (TV film)
1999 Dear America: The Winter of Red Snow (TV film)
Malé hříchy (TV film)
1997 Kritická péče
1995 Rude
Televizní leč
Zemřít pro...
1994 Kam zmizela hlídka 54?
1993 Trial & Error (TV film)
1991 Podvedená
1990 Clarence (TV film)

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Rosalie (E07)
Výkupné (TV seriál)
Justice (S03E01)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Na Děti noci (S03E15)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
The Boy (S01E07)
Cardinal (TV seriál)
Kevin (S02E02)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Soukromé očko (TV seriál)
Knockout (S02E10)
2017 Cardinal (TV seriál)
Delormeová (S01E02)
Cardinal (S01E01)
Save Me (TV seriál)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Do hloubi lesa vcházím (S01E09)
Chceš-li mír, chystej se na válku (S01E08)
Léthé (S01E06)
další epizody (4)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Bodnutí ocasem (S02E02)
Dark Matter (TV seriál)
Built, Not Born (S03E10)
2016 Dark Matter (TV seriál)
We Were Family (S02E04)
2015 12 opic (TV seriál)
Čečensko (S01E07)
Good Witch (TV seriál)
V Morgan Is Dead (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
Of a Demon in My View (S03E11)
When Twilight Dims the Sky Above (S03E10)
Ostinato in White (S03E09)
další epizody (11)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Uhlazený (S01E03)
Městečko Haven (TV seriál)
Mortalita (S05E10)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Hideaway (S02E07)
Saving Hope (TV seriál)
I Watch Death (S02E01)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
The Law of Contagion (S01E11)
A New Beginning (S01E10)
Výjimeční (TV seriál)
Alphaville (S02E06)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
The Train (S01E10)
Combat Hospital (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
I Fought the Fae (and the Fae Won) (S02E02)
Nikita (TV seriál)
Girl's Best Friend (S01E19)
Svatyně (TV seriál)
Zapomeň na hudbu (S04E08)
Návrat domů (S04E06)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
In the Light (S01E05)
Skladiště 13 (TV seriál)
Železný stín (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Spoutaný žár (S06E10)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
To C.I.R., with Love (S02E14)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Bionická žena (TV seriál)
Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
Storm Front (E08)
další epizody (6)
Painkiller Jane (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (8)
Smallville (TV seriál)
Protějšek (S07E01)
2005 ReGenesis (TV seriál)
The Promise (S01E11)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Legenda o ztraceném kmeni (S02E04)
1999 Avengers (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Oheň vně/Osud (S01E20)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky