Reklama

Reklama

Piková trojka

  • Austrálie In the Cut (více)
Trailer

Obsahy(1)

Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Mahnattanu. Frannie Avery (MEG RYAN) je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem (MARK RUFFALO), který vyšetřuje vraždu v jejím sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Osvěžující přímočarost jejich poměru ale hluboce podkopává pokračující a dosud neobjasněná série vražd. Po útoku maskovaného násilníka ale Frannie ztratí důvěru ve všechny lidi okolo sebe. V mladého studenta Cornelia (SHARRIEFF PUGH), který sepisuje práci o nevině masového vraha Johna Waynea Gacyho, ve svého bývalého přítele Johna Grahama (KEVIN BACON), který ji pronásleduje na každém kroku, a především v Malloye, který v ní nyní probouzí nejen vášeň, ale také podezření. Neexistuje nikdo, koho by nezávislá Frannie mohla požádat o pomoc - zarmoucená a vystrašená se proto rozhodne vzít záchranu svého života do vlastních rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

movie 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan ve své nejlepší (neromantické) a hodně překvapivé roli. Líbí se mi pomalé tempo a náladu snímku, líbí se mi zadumaná Meg Ryan (hodně mi to připomíná její roli z MĚSTA ANDĚLŮ, ale tohle je pochopitelně špinavější) a baví mě to zvláštní jiskření/nejiskření mezí ní a Markem Ruffalo. Za posledních pár let se objevilo jen skutečně málo "erotických-kino-thrillerů" a mezi ně patří PIKOVÁ TROJKA a NEVĚRNÁ Adriana Lyne. Ty se obecně moc nelíbili, za to mě se oba líbili až moc. 90% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neromanticky nadržená hvězda romanticky nenadržených komedií ojíždí pohledem (a v menší míře i tělem) vše, co jen vzdáleně připomíná falus v nezáživném "vytřu vám zrak" thrilleru. Co to mělo u levé bradavky Meg Ryan znamenat?! Odpověď hledejte pod pravou bradavkou. 45% Zajímavé komentáře: Mr.Apache, Fabienne, Colonist ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jako mysteriózní film to funguje asi nejlépe. Kolem thriller to prošlo velkým obloukem. Správný thriller má být napínavý, šokující, nepředvidatelný, tohle je pravý opak. Hodně nudné, dialogy dlouhé a o ničem. Meg Ryan jako herečku ani moc nemusím, raději bych tam viděla Nicole Kidman, myslím, že by mi do té role sedla lépe. Mark Ruffalo byl naopak skvělý. Konec je předvídatelný, už od půlky filmu jsem tušila, kdo za tím stojí, takže žádné překvápko se nekonalo. Co bych ale vyzdvihla jsou sex scény, které jsou realistické. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 2/10 Děj 0/10 Hudba 1/10 Efekty 0/10/// +snad obsazení -to je ale k ničemu, protože postavy jsou velmi nesympatické, herci jsou nevýrazní, tempo je smrtelně pomalé, hudba v podstatě žádná, záběry z filmu dokáží spolehlivě uspat a mohl bych pokračovat/// Už jen to že jsem se na film díval 3 dny o něčem svědčí. Film dokáže totálně znechutit a asi si brzy najdu jinou zábavu, protože tohle je za trest. Klidně si projděte moje komentáře. Já si nevzpomínám, že bych nějakému film dal odpad. Tento snímek se tedy řadí do TOP 5 největších shitů. Je mi zle./// Celkem 6%/// ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nějak se vášnivé vzplanutí usedlé učitelky k neotesanému policistovi s (upozaděným) kriminálním vyšetřováním brutálních vražd nedoplňovalo a absolutně jsem nevěřil, proč by k němu měla cítit rozervanou touhu, obzvlášť když s ní zametal jako mačistický hulvát. Určitou neuchopitelnou atmosféru ovšem případ měl a celkově nebyl charakter Meg Ryanové úplně prázdný, nicméně jedna relativně odvážná erotická scéna dobrý film nedělá. 5/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní roli měla původně hrát Nicole Kidman, ale nakonec se rozhodla film pouze produkovat. (kenny.h)

Reklama

Reklama