Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Česky, ale dokonale! --- Tento pořad co je k vidění na streamu je vlastně jen taková polovina pořadu, který by se měl jmenovat Vaříme s Mírou - Luxus na talíři. Je totiž skutečným protipólem Mírovým šmakuládám, uklohněným ze zbytků tatranek v kredenci či ztvrdlých rohlíků. Robert Mikluš vaří luxusně. Používá jen luxusní suroviny a výsledné jídlo musí luxusně nejen chutnat, ale i luxusně vypadat. A tak tu máme druhý pořad, který si části národa pořádně utahuje a ironizuje některé vážně míněné projekty, kde nám kuchařské serebrity předvádí své luxusní výtvory, které si divák doma nikdy neudělá a u nichž je závěrečný soupis luxusním surovin jen mrháním drahoceného času... * * * * ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Hm tak jsem si opět naběhl, nechal se nalákat vysokým hodnocením a ztratil trochu času ze svého života. První problém: nedívám se na pořady o vaření, na rozdíl od většiny národa mě to nebaví. Druhý problém: to, že je to parodii, je docela poznat, ale bohužel ne podle toho, že je to vtipné. Třetí problém: srovnávání s Českou sodou (i s čímkoli vtipným) je úplně mimo. Čtvrtý problém: absolutně nic to nepřináší (zábavu, poučení, ... možná místo pro reklamu a sponzory), tzn. je to k ničemu. Za každý problém jednu hvězdu dolů. Poslední zbylou nechávám jen proto, že jsou pravda i horší věci. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si říkal, že tohle je fakt úlet, snad ještě větší, než šikula Míra. Robert mi přišel trochu víc úchylnější, jeho recepty stejně šílené, ale alespoň jsem si rozšířil obzor ohledně luxusnějších surovin. Kvalitativně je na tom Luxus na talíři podobně, jako Vaříme s Mírou, jako parodie na kuchařské pořady funguje perfektně, bavil jsem se fakt královsky. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Robert Mikluš si pro vaše mlsné jazýčky připravil několik opravdových delikates. Česky, ale dokonale. Problémem ovšem je, že zatímco se vám budou sbíhat sliny, tak vaše peněženky by zřejmě pěkně zaplakaly. Proč si však neudělat prdel ze všech těch „šéfkuchařů“ a žrádel, které stojí majlant, ale vy se ani pořádně nenajíte (hlavně že ovšem budete jíst jen to nejlepší a o to tu jde především…). Já se u tohoto pořadu docela pobavil. Beru to s nadhledem. Jídlo vypadalo vážně chutně a co teprve ta škála surovin (kumquatová marmeláda, Meursault Periéres, Ludvík XIII, játra z kuřete z oblasti Bresse, lanýže, australské jablíčka, bretaňský tvaroh, oslí mléko,…). Gurmáni si přijdou určitě na své, divák se pobaví, Robert Mikluš se svou visáží taky zabodoval. No nic, dobrou chuť… ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když vás na obrazovce přivítá vysmátý Robert Mikluš s nagelovanou patkou a knírkem, vyvolá to ve vás pocit určité nepatřičnosti. Když ale začne v kuchyni udit mahagonovým dřevem a pálit v minikoloně vlastní pálenku, dojit osla, vyprsknete smíchy. Dokonalá parodie na české "hruškoviny". Bavím se u každého dílu a doufám, že se dočkám ještě spousty dalších. Deset procent musím srazit za to, že se tam nehorázně plýtvá žrádlem a neodpustí si vulgarismy, ale každá recese něco stojí. 90% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama