Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu leto a naši hlavní protagonisti podrástli a miesto hrania videohier si cucajú pery. To však má jeden háčik! Hoppera, ktorý zaujme úlohu naštvaného rodiča. Osobne som sa miestami nudil. Neprišlo mi to už v ničom špeci. Už sa nejak vytratilo to mysteriózne čaro.  (#) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mestečko Hawkin si užíva otvorenie nákupného centra, ktoré však neprijali všetci obyvatelia s nadšením. Jimovi robí starosti vzťah Mikea s El, Dustin sa vráti z tábora a snaží sa vysielačkou spojiť s kamarátkou Suzie vo vzdialenom Utahu a Willovi sa opäť ozvú staré rany...Celkom slušný rozbeh, ale ako inak ruská hrozba nesmie chýbať. Potom v Spidermanovi človek počuje Petera Parkera povedať nás američanov Európania milujú a musí sa na celú kinosálu smiať. Záver priniesol aj trochu napätia takže relatívna spokojnosť. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že autorům nedošly nápady, protože z první epizody to na to rozhodně vypadá. Nevíte koho dát jako záporáka? Dejte tam Rusy, koho jinýho jste čekali sakra? Všichni se tam akorát cucaj, řeší pubertální sračky a pořádnej příběh nikde. Klišé je to taky plný jako ranní hajzl. Doufám, že to tímhle tempem nebude pokračovat celou sérii a že to nebude jenom fanservis s cucáním. Hodnocení: 6/10 ()

AndewMX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nabídne přesně to, po čem fanoušci toužili. Postupně vidíme, kam se naši hrdinové za rok posunuli. Z dětí se stávají teenegeři. "We are not kids anymore!" Klidné vody tentokrát rozčeří Sověti, což k 80tkám sedí jak prd** na hrnec. Je celkem srandovní vidět, jak obchodák mění ráz (malo)města. To, co u nás nastalo až o mnoho let později. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bezchybnej úvod, který je energický, optimistický, a který geniálně kombinuje komedii a vztahové melodrama. Ať už jde o Hoppera v roli otcovské figury (jakožto muž říkám že jeho knír je nejvíc sexy věc co kdy uvidíte), milostnou chemii mezi Jonathanem a Nancy, trable Joyce jakožto matky samoživitelky (flashback s Bobem perfektně zahrál na emoční strunku) anebo eskapády naší milovaný dětský party, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. No a Billyho flirtování s Mrs. Wheelerovou je totální comedy gold. Již dlouho jsem se tak extrémně nenasmál. Víc takových feel-good epizod! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)
  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)

Reklama

Reklama