Reklama

Reklama

Recenze (22)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, jak jsem měl z počátku strašně divný pocit (něco jako u Legiona, ale tady se mi to moc nezamlouvalo), tak jsem byl v průběhu překvapen. Shadow představuje celkem sympatickou postavu vrženou mezi proudy něčeho, o čem neví zhola nic. Přitom se ale nezačne chovat jako úplný trotl (jen ten závěrečný tah v dámě jsem nepobral) a řeší situaci svým způsobem. Černobog je geniální a stále nevím, co si myslet o Wednesdayovi (ano, vím kdo to je). Celkově však karty nejsou ani zdaleka vyloženy a jsem zvědav, co přinese další díl. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre niekoho nepozeratelné a pre mňa seriálové prekvapenie roka. Nová postava, večne fajčiaci Czernobog mi neskutočne sadol. Jeho sarkazmus a túžba po vraždení tam sedí ako riť na šerbeľ. Pri ňom mám vždy chuť si zapáliť. Abstraktné výjavy, ešte lepšie ako v minulej časti pripomínajú Davida Lyncha... A to sa mi ľúbi. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá ztráta času. Scénáristické rozpaky z pilotního dílu se podařilo alespoň částečně vyvážit zdařilou mysteriozní atmosférou, avšak druhá epizoda již nabízí pouze bezbřehou tvůrčí prázdnotu. Režisér zcela selhává ve snaze o prosté odvyprávění příběhu, k čemuž přispívá i neobratná umělecká stylizace. Minutové záběry na poletující semena pampelišek jsou prokládány bezobsažným plkáním postav a přítomné šnečí tempo tak odsouvá seriál American Gods na hranici koukatelnosti. S bídou na jednu hvězdu. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bravo! Úžasně stylizované, napínavé, mysteriózní, příjemně vlezlé a zároveň i emocionálně nabité. Kdyby to nebylo tak scenáristicky kostrbaté ve snaze vtěsnat tolik děje do krátkého časového úseku, tak bez skrupulí za plný počet. Zorja Polunočnaja je stejně krásná a prchavá, jako jsem si ji v knize představoval. :) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My sme zajtrajšok. On nie je už ani len včerajšok." Je to veľmi zaujímavé a originálne (možno až príliš?). Ani k audiovizuálnej stránke nemožno nič namietať. Dokonca i herci, ktorých obvykle nemám rád, lebo už asi 100 rokov hrajú jedno a to isté (McShane, Stormare), podávajú jedni z tých lepších hereckých výkonov vo svojej čudnej kariére. Uvidíme, čo z toho vylezie. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama