Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako je to vtipné, je to francouzké, je to nápadité - tím však klady končí, protože to má jednu zásadní vadu, je to neuvěřitelně předvídatelné. Snad ani jedna scéna (možná kromě toho, kdo je otec) nepřekvapí, a to filmu hodně ubírá. No nic i francouzská komedie už není, co bývala, ale není to zase tak špatné....60% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Já to stáhl jako ,,Alibi na míru", kurva drát! Celý komentář jsem hodlal vystavět coby opulentní změť zbytečných slov okolo slovní hříčky ,,alibi na díru". Jaký prasopes to přejmenoval? ,,Alibi na klíč"? To je kouzlo pryč! ,,Alibi na píč".... no není to ono, není to nič. Samotný kýč je film. Nebo obráceně, to je buřtíček. Ale kýč vcelku bagetiérsky odlehčený, nárazově i vtipný, s dvojčetem vrchního przniče ryb Kuby Wágnera v hlavní roli přeslušnělého podvodníka, kterou si Lašé napsal, zrežíroval a zjevně i užil. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě nudné. 1) Když se crazy komedie, v našem případě francouzské provenience, rozjíždí tak pomalu, že po slabé půlhodině vybudí u nadrženého diváka matný úsměv, je něco špatně._____ 2) Režisérem, scénáristou a představitelem hlavní role je sám o sobě sympatický 37letý Philippe Lacheau (šéf firmy), bohužel však tím se pozitiva filmu vyčerpala._____ 3) Pro úplnost upozorňuji na web alibi.com._____ 4) Výstižný koment: Gilmour93**. ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Niekde tesne pod 4. Netreba to vidiet, ale zas je to vpoho oddychovka. Ini herci, iny styl, pribeh ako celok trochu predvidatelny, ale niektore epizodky celkom funny a zopar az tak necakane invencnych a divokych. Za to palec hore. Velmi presne medzi 3 a 4, tak ako aj momentalne hodnotenia 75%. [#32/2017] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru pořád nadstandard,nicméně oproti oběma dílům Babysittingu to tentokrát Lacheau dost často potápí zbytečnými momenty a faktem,že velmi brzy opouští dobrý nápad a jede po snadno odhadnutelné linii.Korunu tomu všemu pak nasadí zbytečně hysterickým a přehnaným koncem,který se hodně nepovedl...70% ale zavřené obě oči ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2017 na filmovém festivalu L'Alpe-D'Huez ve Francii. (BMW12)

Reklama

Reklama