Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a jeho partia francúzskych komikov si strihli opäť jednu z ich povestných komédií. Ide opäť o absolútnu blbinku, ktorou zabijete jeden maximálne dva večery ak sa donútite si to pozrieť znova. humor aj scény sú vtipné ale keby som film pozeral znova nemá ma moc čím prekvapiť a nedostane sa ku mne potrebná emócia ktorú by som potreboval. Podobné pocity som mal aj pri predchádzajúcom filme ktorý som s touto partiou pozeral a je pravda že som sa dobre pobavil ale keď som film dopozeral nezanechalo to vo mne žiaden pocit toho že sa oplatí film pozrieť si znova. Moje pozitívne pocity zdvíha Elodie Fontan , ktorá je vážne nádherná herečka a jej prítomnosť dodáva filmu potrebný sexappeal. Bez nej by to bola vážne iba pánska jazda. Na základe týchto pocitov musím zhodnotiť že sa jedná o priemernú komédiu a pre to musím dať aj priemerné hodnotenie. 45% ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemné překvapení a zábava od první do poslední minuty. Některé gagy jsou možná až moc prvoplánové (útoky zvířat na mužské rozkroky), ale pobaví veskrze všechny. Tvůrci měli navíc štěstí na sympatické herce a do snímku procpali i několik pěkných popkulturních odkazů. Ideální podívaná pro letní večery. ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Niekde tesne pod 4. Netreba to vidiet, ale zas je to vpoho oddychovka. Ini herci, iny styl, pribeh ako celok trochu predvidatelny, ale niektore epizodky celkom funny a zopar az tak necakane invencnych a divokych. Za to palec hore. Velmi presne medzi 3 a 4, tak ako aj momentalne hodnotenia 75%. [#32/2017] ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ať se na to nedívají majitelé domácích mazlíčků, příliš by trpěli... jinak si v Alibi na klíč přijdou na své všichni krom nekrofilních vyznavačů mah jongu, troufám si říct. Frantíci si prostě servítky neberou a i když místy dupou na plyn až moc (zběsile, hehe), šťávu to má. Mě osobně zaujali Gregovi loajální spolupracovníci a souboj se světelnými meči za jízdy v karavanu, jinak jsem celý příběh o kupících se lžích brala s dost velkou rezervou, dnes za 3,5*. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu je vtipně ztvárněn souboj se světelnými meči v karavanu, známý z filmové série Star Wars. (Yoshimitsu)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2017 na filmovém festivalu L'Alpe-D'Huez ve Francii. (BMW12)
  • Při prozrazení firmy Alibi je vysazen malý kluk u Pensionnat Saint Jean automobilem Škoda Octavia třetí generace. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama