Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

verbal 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že tradice žabožroutské bláznivé komedie ještě úplně nevychcípala na úkor manipulativních multikulti pomejí, které ti militantně liberální a falešně altruističtí pomatenci poslední dobou produkují jako na běženeckém pásu, aby podprahově sdělovali zbytkům soudné Evropy, jaké je to děsně kůl hýčkat si na domácí půdě bandu islámem vymatlaných semikriminálních parazitů a nekontrolovatelně nám kontaminovat Šengen středověkým nekulturním svinstvem. Nějaký ten Said Auíta tím sice okrajově proběhne, zřejmě aby to vedoucí sluníčkářští soudruzi z Liberté Ilegalité Debilité pro neplnění kvót hned nezamkli do Bastily, nicméně jinak se jedná o veskrze snesitelnou, docela originální a poměrně zábavnou klasickou ztřeštěnou kokotinku o tom, jak Slizský blondýn s velkou hubou tak dlouho zajišťoval fuj fuj odporným a amorálním cizoložníkům alibi, až se to žertovně semlelo tak, že mu ve všech těch pocákaných prostěradlech z hodinových hotelů vymáchali xicht. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s francouzským Owenem Wilsonem. Ty americké se z kin tak nějak vytratily, tak pevně doufám, že díru na trhu perfektně vyplní právě ty frankofonní. Komu uniklo v kinech, mohu doporučit i domA, zejména kvůli všemožným popkulturním narážkám, které mne pobavily zdaleka nejvíce. Hlavně ta ze Star Wars! Sympatických 7/10. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Neubližná, svižná, nenáročná bláznivá komedie. Paradoxně o ty nejlepší fóry se starají zvířátka. Ať už je to pejsek a autonehoda, pejsek a bowling, pejsek a vajgl nebo samozřejmě kočička v autě. Jinak se vše odvíjí tak, jak má být v těchto filmech. Jedna lež stíhá druhou, hlavní podvodníci se neustále zaplétají do svých lží, aby pak vše hasili na poslední chvíli a jen tak tak. Pak všechno praskne, všechno se hroutí, ale jako vždy přichází odpuštění, láska vítězí a je tu obvyklý konec. Vidět, občas se zasmát a tedy pobavit se a brzy zapomenout. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přísahám na matčinu smrt, že ho zabiju. Promiň mami." Hashtag: vcelku dobrá prdel po francouzsku. hodně dobrých vtípků (scéna s parožnatkou vede, ne jen z toho vzhledového důvodu, ale i pro vtipnost, opravdu mě pobavila). Že to pokazí klasický sladký konec, to už je taková nutná cena. "Někdo vyhraje v loterii, nám se narodil černoch." 3.5* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Približne v 49. minúte sedí hlavná postava v hotelovom bare na pláži. Možno si všimnúť, že telefón je položený na stole. No v nasledujúcom zábere príde SMS-ka, pričom telefón zo stola zmizne a hlavná postava ho vyberá z vrecka nohavíc. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama