Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rebecca nečekaně navštíví Randalla a najde u něho jeho biologického otce. Williamova vnoučata vůbec netuší, kdo to vlastně je, ale mají ho ráda. Kevin vážně uvažuje o tom, že se přestěhuje do New Yorku a bude hrát na divadle. Chce, aby Kate odjela s ním, a pobízí sestru, aby zkusila využít svého pěveckého nadání. Toby se snaží vymanit Kate z bratrova vlivu a uspořádá pro ni speciální den. Rebecca a Jack se zvolna přizpůsobují rodičovskému životu. Oba těžce nesou ztrátu jednoho ze svých dětí, které se mělo jmenovat Kyle, a snaží se vytvořit si vztah k nalezenému chlapečkovi. Všechno vyřeší nové jméno – Randall. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kate se krásnej hlas nemůže upřít. Jediný čemu jsem moc nevěřila byl Kevin, ale holt jsou dokonalí všichni tři. :D Díl byl trochu bolavej, tak to občas v životě chodí. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Randall se snaží najít „kvalitnější“ lékaře pro svého biologického otce Williama, verdikty jsou ovšem stejně nepříznivé. Toby připravuje pro Kate další překvapení, její dvojče hodlá zkusit štěstí v divadle – na druhém konci Spojených států. Pobízí sestru, aby odjela s ním. A Rebecca se snaží přes myšlenky nad bolestivou ztrátou najít cestu ke svému třetímu dítěti. Nejde o nic originálního, prostě jen milá mozaika osudů několika postav, které jsou ovšem sympatické, předvádí civilní humor a především jsou velmi dobře zahrané. ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle zazněly písničky „Blues Run The Game“ od amerického folkového zpěváka Jacksona C. Franka a „Time After Time“ od Cyndi Lauper. (sator)

Reklama

Reklama