Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom osamoceném letišti zjistí sedm znepokojených cestujících, že jejich let byl odložen kvůli vánici. I přes jejich prosby pilotka Cathy Garrett (Chase Masterson) nemůže odletět dokud bouře nepoleví. Nespokojení pasažéři ale brzy utichnou, když dorazí eskorta s vězněm Jackem Edwardsem (Bruce Campbell) obviněným z vraždy. Jejich transport havaroval na dálnici při cestě do vězení. Cathy se marně snaží uklidnit cestující, ale telefony nefungují a ve vysílačce jen praská. Zanedlouho se ukáže, že to je ten nejmenší problém. Daleko větší nebezpečí se totiž skrývá mezi nimi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Invaze se inspirovala, kde mohla. Neoriginální film, který těží převážně z Věci (kterou připomíná v každé druhé scéně...smutné), se snaží o komorní atmosféru, ale ta je slaboučká a celkové napětí je nepřítomné... Epizody filmu na sebe jen stěží navazují a nebýt tu Bruce Campbell, pochybuji, že by na to většina uživatelů vůbec narazila... Film do počtu, bez jediného dobrého nápadu. PS: Sean S. Cunningham nemá na první ligu, bohužel ani na tu béčkovou:)) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ou Yeah! Tohle bylo dobrý. Nebudu tu teď po vzoru ostatních rozebírat v komentu co všechno to vykrádá, ale ta nablblá béčková zábavnost mi úplně stačila. Kdybych nevěděl, že to režíroval Cunnigham, tak věřím, že je to od Wynorskiho. Úplně mi to evokovalo jeho styl. Každopádně úvodní titulky super, hudba padnoucí, navíc tu máme ještě Ashe kterej sice zahrál i lepší role, ale určitě nezklame. Vadila mi jenom ta místy rozklepaná kamera při akcích z vetřelci. Jako by se snažili zamaskovat ty laciný efekty, ale jinak do pohody trash.75% ()

Reklama

waltosin 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vybrané místo a děti které nejsou dětmi to mě na tomhle akorát zaujalo. Představoval jsem si že to bude větší maso a vysvětlení jak se tam ty mimozemtani dostali, pravděpodobně spadli z nebe :D Ještě k tomu vrahovi, ta pilotka by ho nejradši ze začátku zabila a ke konci s nim půjde na rande :D I když ho zná jednu noc a ví že někoho zabil, to mě docela dostalo :D Sci-Fi jo proč ne? ale akční to zas opravdu nebylo 30%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když vezmu, že to byl jen televizní film, tak mě docela bavil. Poprvé jsem ho viděl v roce 2003, kdy jsem na něj psal recenzi pro časopis DiViDi, a vím, že mě bavil i tehdy. A nejen to - sice jsem si nepamatoval přesně děj, ale tu atmosféru malé letištní haly a toho sněhu kolem ano - přišlo mi to ústrojně použité. Málokdy se stane, že si nějaké scény nebo atmosféru z filmu pamatujete léta. Samozřejmě to těží ze slávy Bruce Campbella, ale on tady vážně hraje slušný standard. Trochu samotný námět připomíná lacinou kopii filmu Věc, s pár drobnými odkazy na Vetřelce, ale přijde mi, že se tady lidi chovají uvěřitelně (zpětně dokonce, když zjistíme, kdo je kdo, dají některé jejich věty ze začátku filmu jiný smysl) a dokonce se tady hraje i s drobnými náznaky v ději, které později jsou dohrané (např. boháč, který nemůže najít po kapsách drobné x závěrečná Jackova věta filmu). A ostatně i některé hlášky pobaví. Jinak je lepší si o filmu nic nečíst, hlavně ne o tom, kdo je jdo, kazí to ty momenty překvapení. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film od Cunnighama režiséra Pátku 13? S Hudbou od Manfrediniho? S Campbellem?!!! Sakra to musím vidět. Takhle byla moje první reakce když jsem viděl kdo se na filmu podílel, nakonec se ale jedná o průměrný sci-fi film kterej nepřekvapí. Ale ani mě nenaštval. Campbell hraje opět dokonale a sem tam zahláškuje což mi stačí. Ale nijak odvařenej jsem z toho nebyl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama