Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (311)

campix 

všechny recenze uživatele

Velice povedený feel-good film na nedělní pohodu. Splňuje naprosto všechny atributy, tak aby uspokojil diváky, kteří od něj nečekají nic jiného. Příjemné obsazení a zajímavý děj o geniální holčičce, o kterou se pere její vlastní rodina. Chris Evans je super a ztělesněním mládence, kterého by chtěla mít snad každá žena a maličká Mckenna Grace je taky skvělá. Já jsem rozhodně spokojen. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi film páčil, pretože vypadal ako jeden z tých nízkorozpočtových nezávisákov nabitých hláškami, avšak postupne sa prevalil do takej akoby rodinnej, pritrúblej drámy, kde som si najprv všimol, že vidlácky red neck soundtrack je úplne nahovno a odveci, rovnako, ako i strýko malej Mary, Chris Evans, ktorý nemal úplne jasno v hlave, čo chce. P.S. Diana ani vo filme nehrala, ale pila krv aj tak! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Možná už jsem to někdy zmínil, ale Chris Evans je ten největší borec na světě a děsně rád bych s nim zašel na pivko. A kdo viděl (500) Days of Summer a nedoceněnou dvojku Spideyho, tak pravděpodobně chápe, proč chci od Webba vidět absolutně každej film. A Lindsay Duncan prostě prominete všecko, já neměl na výběr. Jo...uhodli jste, tenhle chytře napsanej kousek doporučuji absolutně každému...100% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kýčovitou vztahovku a dostal slušné drama s poměrně dost dobrými soudními přestřelkami. Čistá duše pro děcka. P.S. Je fakt těžký, nevidět skoro ve všech záběrech s Chrisem Captaina Ameriku, a bude nejspíš dlouhá léta trvat, než bude xicht Prvního Avengera z hercova projevu nadobro odpárán. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Odzbrojující útok na city. Dobrý Will Hunting Guse Van Santa má důstojného následovníka, tentokráte ovšem v jiné etapě života - geniální matematik, tentokráte ne puberťák na prahu dospělosti, ale malá čerstvě začínající školačka... Marc Webb konečně přestal mrhat svým nesporným režisérským talentem se Spider-Manem a vrátil se ke svým kořenům vyrůstajícím z amerického nezávislého filmu. Jeho pohled na svět a výchovu připomíná soft-verzi krále Sundance festivalu Captaina Fantastica, jen je civilnější a ne tak radikální. Film, který si klade otázky. Poselství i emoce. Krásný film... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Na natáčení měli herci a štáb sklenici za nadávky. Do sklenice přibylo 5 amerických dolarů za sprosté slovo a 10 amerických dolarů za slovo na F. Přispěla dokonce i malá Mckenna a Chris doteď nějaké peníze dluží. (Azuko)
  • Když Mary (Mckenna Grace) čeká u doktorky, tak se mění počet kostek na stole před ní. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama