Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (309)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Odzbrojující útok na city. Dobrý Will Hunting Guse Van Santa má důstojného následovníka, tentokráte ovšem v jiné etapě života - geniální matematik, tentokráte ne puberťák na prahu dospělosti, ale malá čerstvě začínající školačka... Marc Webb konečně přestal mrhat svým nesporným režisérským talentem se Spider-Manem a vrátil se ke svým kořenům vyrůstajícím z amerického nezávislého filmu. Jeho pohled na svět a výchovu připomíná soft-verzi krále Sundance festivalu Captaina Fantastica, jen je civilnější a ne tak radikální. Film, který si klade otázky. Poselství i emoce. Krásný film... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $24,768,464Tržby Celosvetovo $36,424,447Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Civilnejšia dráma, ktorej chýba silnejší vnútorný element, ktorý by skutočne dostal do kolien, otriasol príbehom v plnom rozsahu. Rozohrané to je dobre, aj keď v dosť pomalom tempe, má to dobré úseky, aj súdny proces nie je zlý, herci fajn, až na toho strašiaka v podobe babičky tej malej talentovanej dievky. /60%/ ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kýčovitou vztahovku a dostal slušné drama s poměrně dost dobrými soudními přestřelkami. Čistá duše pro děcka. P.S. Je fakt těžký, nevidět skoro ve všech záběrech s Chrisem Captaina Ameriku, a bude nejspíš dlouhá léta trvat, než bude xicht Prvního Avengera z hercova projevu nadobro odpárán. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší americký, na city brnkajúci snímok, no tentokrát aspoň v roztomilom detskom balení v podobe Mckenny Grace. Tento blonďavý anjelik je vtipný, úžasne hrá a tie oči...takým sa odpúšťa všetko. Pri filme som si niekoľkokrát spomenula na štýlovo podobný Ja som Sam, v ktorom hlavnú dvojicu hral Sean Penn a rovnako roztomilá a blonďavá Dakota Fanning. Škoda, že Američania vždy tak tlačia na pílu, pretože si tým len škodia. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době skvělé civilní drama soustředěné jen a jen na herecké výkony. Nesmírně mě překvapilo, že Chris Evans dokáže podat tak bravurní výkon a nemusí se při tom ohánět svým štítem z vibrania. Zde dokázal naplno zužitkovat svůj potenciál a filmu tak ohromně pomohl. I malá holčička McKenna Grace svým bezchybným ztvárněním bezesporu těžké role ukázala své možnosti v plné palbě, podle mě má zářnou budoucnost (trochu mi připomněla Dakotu Fanning z Muže v ohni). Scénář nabídne vytříbené dialogy, jež mají i hlubší smysl a nosnou myšlenku, a hlavně sem tam se vytasí s fungujícím vtipem. Příběh se může napoprvé zdát dost triviální, ale chce se mi skoro říct, že o to tady jde. Řeší se zde problémy normálních lidí, kdo má vychovávat dceru, tedy samozřejmě se film vymyká tou genialitou malé holčičky, ale i tak poklidný film se vším všudy. Ještě bych málem pozapomněl na postavu matky, jež svými rejpavými poznámkami taktéž filmu prospěla a dala mu zase o trochu jiný nádech. Pár scén velmi emočních, najdou se zde i ponaučení a konec asi nejlepší variantou samotných možných zakončení. Nemám výtky, Marc Webb a spol. mě dostali každým aspektem. Za mě dávám 89 % ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Na natáčení měli herci a štáb sklenici za nadávky. Do sklenice přibylo 5 amerických dolarů za sprosté slovo a 10 amerických dolarů za slovo na F. Přispěla dokonce i malá Mckenna a Chris doteď nějaké peníze dluží. (Azuko)
  • Když Mary (Mckenna Grace) čeká u doktorky, tak se mění počet kostek na stole před ní. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama