Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 8

Recenze (133)

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Celkom šmrncovný animák s problematickou zápletkou (Vážne je týpek s robo-rukou vo svete kde fungujú tisíce špiónskych zariadení od výmyslu sveta tak neuveriteľnou záležitesťou, že sa stane najvýznamnejší špión sveta tak rýchlo štvancom) ?? To sa už ale na animovanú rozprávku pozerám asi príliš kriticky, neviem. Ale v podstate mi to vŕtalo hlavou dosť dlho na to, aby som to nespomenul. Inak ma celkom mrzel dosť popisný scenár. Vážne nemám rád keď je to cítiť na každom kroku a ešte tak výrazne. Scenáristické balíčky, aby každý porozumel všetkému na sto percent sú mi vážne proti srsti. No a tých sú Spies in Disguise plní. Žiaľ. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ke Špiónům v převleku jsem byl zprvu dost skeptický a díky tomu sem je taky dost dlouho odkládal,ale ono to funguje a funguje to hodně dobře.Základní premisa o tom jak dobrosrdečný a lehce naivní nerd přiměje ultracool špióna změnit svůj pohled na svět,je sice dost klišoidní,ale tady je to oblečeno do dobře vypadajícího,vtipného,zábavného a akčního hávu,že to vůbec nevadí a svoje si tu najdou krom dětí i dospělí.Vlastně je to dokonce ve spoustě věcí originálnější než pár posledních pixarovek dohromady a i to je třeba ocenit...70% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pixar nás rozmlsal. Každým animákem se posouvá, snaží se neustrnout a nevyrábět pouhé variace stokrát viděného. Tím nechci říct, že by některá z těch variací nemohla být vtipná, nebo jinak povedená. Ale je fakt, že s každým dalším takovým animákem, se budete bavit míň a dobrý vizuál vám připadne jako standard... . Což je případ Špionů. Pár dobrých nápadů tam je, pár dobrých frků taky, většinou to nenudí, ale za rok si nebudu pamatovat, že jsem to viděl. Resp. pokud bych se chtěl podívat na akční animák, sáhl bych raději po Já padouch, nebo Úžasňákových. Na druhou stranu...líbilo se mi to víc, než poslední Raubíř Ralf, nebo Ledové království 2. Je to svižné a postavy jsou sympatické, takže sice nejsem nadšený, ale určitě ne ani zklamaný. Přesto nechápu, proč je někdo ochoten vysolit přes 100 milionů USD za další nepříliš originální animák. PS: po druhém shlédnutí lepší. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Tedy, nápad zkombinovat bondovskou parodii s pohádkou, ve které hraje stěžejní roli roztomilé ptactvo, je fakt jeden z největších animovaných bizárů, jaké kdy spatřily filmové plátno. Bohužel, právě to nesmyslně široké rozkročení mezi vážně míněnými tématy pro dospělé (hrozba bojových dronů, morální dilema s nezabíjením protivníků) na jedné straně, a spoustou barevných groteskových blbinek pro pětileté děti na straně druhé z toho dělá sice zábavný, ale přece jen těžko stravitelný žánrový guláš. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak dejme tomu, špatné to rozhodně není. Prvních 35 minut bylo dokonce docela slušných, pak ale na scénu přišla hromada trapného fekálního humoru v čele s věčně zvracejícím holubem. Tohle ten film výrazně srazilo dolů, ale když to pominu, i tak to byla celkem příjemná a sympatická animované buddy movie, na kterou se v pohodě dalo dívat a rychle utekla. S humorem mě to teda poněkud minulo, ale nevadí, vynahradilo mi to to, že to mělo celkem promyšlený příběh. A kdyby tam nebylo tolik toho fekálního humoru, možná bych se na to i znova podíval. Takhle ale ne, i tak to ale na 3* je. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama