Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně stylová a strukturou poměrně komplexní epizoda, která kromě zajímavých postav a psychedelických scén nabízí poutavou zápletku, která se už teď stačí o notný kus dopředu. Prostě po všech stránkách povedený pilot, který snad trpí snad jen tím, jak složitý vlastně je. I když na druhou stranu – kolik seriálů se může pochlubit tím, že nutí diváka trošku k opravdu aktivnímu sledování, popř. i zopakování epizod pro větší pochopení? Potenciál a ambice jsou zde opravdu vysoko. Tady je celá recenze. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Je to ine. A audiovizualne sa niekto namakal, o tom ziadna. Ale presvita tym taka ta naivita, co tak nemam rada na komiksovych pocinoch. A stavam sa alergicka na nevedomie, ci je dej skutocny/sen/iluzia/minulost/buducnost atd, moze to prospiet svojmu ucelu v ExistenZ, Inception a pod., ale nie vo filmoch a serialoch, ktore nie su primarne o tom sakra, tam je to len navysost otravne. :( Pochybujem, ze si pustim dalsi diel. ()

Reklama

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem dal šanci seriálu podle komiksu a po všech těch standardních konvenčních akčních sériích typu Arrow nebo Flash je Legion hodně jiná káva. Po prvním díle úplně nevím co si mám myslet a trošku se bojím že styl, do kterého první díl nakročil mi sedět nebude, přesto dám ještě pár dílům šanci. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsem kyborg, ale to nevadí meets No One Lives Forever. Audiovizuálně vypiplaný nekomiksový psychedelický trip, kterému nelze nic vytknout přesně do momentu, kdy se plně překlopí v standardní komiksárnu a ukáže se, že o oné zdánlivě sofistikované rafinovanosti platí prosté "skutek utek" více než co jiného. V ten moment můj zájem opadl k bodu mrazu. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kokos. Pôvodne som chcel pre celkovú chaotickosť (ktorá je, samozrejme, schválnym umeleckým zámerom - dej sa odohráva v blázinci, jedna z postáv je dlhodobo zdrogovaná a iná do seba dokáže "nasať" psychiku iných postáv -, ale proste je to s pribúdajúcimi minútami čoraz náročnejšie na pozornosť) dať "len" 60%, ale potom to prišlo. Úžasná tanečná scéna (ktorá sa síce nechytá na obdobnú z druhej sezóny American Horror Story a je dosť krátka, ale i tak je úžasná) a šialené finále. Tieto dve scény (a poetické pasáže z detstva) mi naznačili, že sa veľmi pravdepodobne pozerám na výnimočný seriálový počin. Ďalší. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama