Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

geklon

všechny recenze uživatele

Nevim.....počkejte........ne, nevim o co tu do prdele šlo. Asi až moc prvoplánově totálně nevstřebatelné na první dobrou či zlou, každopádně dost stylové a kurevsky koukatelné. Žádná smutná podívaná jako Leftovers, žádná sebezničující WTF depka jako Mr.Robot. Legion je milá superhrdinská jednohubka zabalená v rubikově kostce. Uvidíme kam mě tenhle seriál posune, ale tohle zkouknu asi celý. 81%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsem kyborg, ale to nevadí meets No One Lives Forever. Audiovizuálně vypiplaný nekomiksový psychedelický trip, kterému nelze nic vytknout přesně do momentu, kdy se plně překlopí v standardní komiksárnu a ukáže se, že o oné zdánlivě sofistikované rafinovanosti platí prosté "skutek utek" více než co jiného. V ten moment můj zájem opadl k bodu mrazu. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tady se jedná o nekompromisní pecku. Už velmi dlouho se mi nestalo, abych epizodu seriálu sledoval s takovým zápalem jako u Legionu. Ono ostatně pokud tuto epizodu přestane byť na chvilku sledovat tak byste se mohli i dokonce ztratit , jelikož Legion přináší poměrně komplexní dějovou výstavbu, která však má hlavu a patu a pokud onen pozor dávat budete, tak se neztratíte. Příběh, který zde byl naznačen vypadá docela lahůdkově a co se týče komiksové zábavy, rozhodně se jedná asi o nejzajímavější počin (za posledních let taktéž asi nejzábavnější a celkově nejlepší). Předlohou jsem sice nepolíben, ovšem po tomto mám minimálně chuť si nějaké základy alespoň pročíst. Rozhodně tedy televizní zábava na úrovni. 100% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuální nářez, kterým mě první epizoda zahltila, byl brutální. Zprvu jsem měl ve všem totální chaos, ale po chvíli jsem chytil stopu, takže jsem měl dojem, že mi začíná být děj celkem jasný, ale po skončení dílu jsem zjistil, že mám v hlavě spoustu otázek. Kdo je David? Kdo je Sydney? Kdo jsou všichni ostatní? Je tam vůbec někdo reálný, nebo se Davidovi jen zdají? Pokud jsou reální, kde je profesor Xavier? ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Je to ine. A audiovizualne sa niekto namakal, o tom ziadna. Ale presvita tym taka ta naivita, co tak nemam rada na komiksovych pocinoch. A stavam sa alergicka na nevedomie, ci je dej skutocny/sen/iluzia/minulost/buducnost atd, moze to prospiet svojmu ucelu v ExistenZ, Inception a pod., ale nie vo filmoch a serialoch, ktore nie su primarne o tom sakra, tam je to len navysost otravne. :( Pochybujem, ze si pustim dalsi diel. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama