Reklama

Reklama

Přišli z umírající planety: zločinecká banda vrahů, vedená nemilosrdným Saylonem (Billy Zane) a sexy Iris (Amelia Cooke). Jejich mise: vybudovat portál mezi našimi dvěma světy, které by umožnil masivní invazi na Zemi a definitivní vyhlazení lidské rasy. Jedinou nadějí lidstva na přežití je mimozemský agent Rykker (Mark Dacascos), nelítostný válečník, odborník na zbraně a mistr v boji muže proti muži. Společně se statečnou mladou hrdinkou (Emma Lehana) se Rykker této armádě vrahů z hvězdných válek postaví ve velkolepé bitvě, která rozhodne o osudu světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

Jedna * za pěkné herečky. Mark Dacascos má vážně nejhorší dialogy, celý film se tváří jakože tam ani není. V paměti mi zůstala milostná scéna kde se s ním chce Lindsay milovat a on nic nedělá, potom na něj vyleze a on se dívá jinam a ona na něj:"ty mě nechceš? nelíbím se ti?" Mark:" nejsem z tvé rasy, nejde to." :D:D Zkopírovaný nápad s bránou(kterou celý film staví) ze stargate(kde btw hrála Lindsay Maxwell). Zasmál jsem se tomu spíše až další den, když jsem si uvědomil, jak moc to bylo stupidní, během sledování to je vážně nuda.. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Dacascos musel být hodně v zoufalém stavu, když natočil takový nehorázný filmový omyl. Když na to tvůrci neměli dostatečný rozpočet, měli se na to vykašlat. Zprznit tak výborný sci-fi námět chtělo asi hodně odvahy. Efekty dětinské, dialogy nesrozumitelné, příběh plný nelogičností. Ani ty akční scény neoslní. Napadá mě jediná otázka: Co tím chtěl básník říci? Ne, takhle si sci-fi rozhodně nepředstavuji. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pomozte niekto, mimozemstania nas chceju znicit a docela im to ani neslo:) Mark Dacascos ako velky kladas je odhodlany znicit tychto okupantov raz a navzdy. Na pomoc jej prisla pubiska, ktora je extremna potetovana, ako nejaka drsnacka, ale od drsnej zenskej ma strasne daleko. Spolu im to ide a dopracovali sa az do samotneho finale, kde znicili hlavneho zaporaka, ktoreho si zahral Billy Zane, ceckovy herec nie moc oblubeny pre mna. Co sa tyka tych mimozemstanov tak vyzerali ako ludia, ved sa aj do nich prevtelili a vyzerali ako nejake prskavky na vianocnom stromceku:) Akcie boli nevyrazne a velmi ma ani nebavili pozerat, ale hlavna vec, ze znova bolo porazene zlo a na svete zavladol mier. To by aj asi bolo vsetko ohladom tohoto filmu, takze radsej vyskusam iny film ako tento slaby pokus o mimozemskej civilizacie. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Všichni tu hejtujou no a mně se to líbilo. Dakyho mám rád už dlouho a u tohoto snímku jsem dostal absolutní oddechárnu kde mohl mozek vypnout a jen spokojeně sledovat děj. Akce je docela dost Daky stále umí, herci sympatičtí, ženy hezké a stopáž akorát. Mimozemšťanů si teda moc neužijete - prostě lidi co když je střelíte jiskří jak když vezmete svářečku, ale to bylo to poslední co mi mohlo vadit. Prostě bezvadné béčko já jsem spokojený. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Agent z vesmíru složenej z fialových světlušek za doprovodu Avril Lavigne z restaurace bojuje s partou dalších agentů složených z fialových světlušek (možná to nejsou agenti, ale je šumák jak je pojmenujeme..), kteří chtějí ovládnout svět a vyhladit lidstvo, to je panečku námět na trhák. Debilní scénář hodnej průměrnýho žáka 5.třídy, mizerný lokace a trapný kostýmy (záporačka v koženým kabátku, černý paruce a sem tam lacinou kérkou, klasická ingredience céčkových akčňáků). Bylo to tak hloupý, že jsem radši usnul (proto ta hvězdička). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Britská Kolumbie v lokalitách a městech Coquitlam, Langley a Vancouver. (Terva)

Reklama

Reklama