foto

Jim Shield

  • nar. Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2017 Deadly Attraction (TV film)
He Loves You Not (TV film)
2015 Harvest Moon (TV film)
Pod vysokým napětím
2014 Sedmý syn
2011 Ledový teror (TV film)
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
2007 Agent z vesmíru
2006 Fallen (TV film)
Nezvratný osud 3
2003 Prokletí (TV film)
2001 Texas Rangers
2000 Tenkrát na východě
Táta kovboj (TV film)
V pravé poledne (TV film)
1999 Late Night Sessions
1998 Ebenezer (TV film)
1997 Láska na druhý dotek

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Stereo (E08)
The Long Black Veil (E01)
2018 Trial & Error (TV seriál)
A Big Break (S02E09)
Bad Instincts (S02E08)
2017 Ty, já a ona (TV seriál)
Kočka v krabici (S02E04)
2016 Aftermath (TV seriál)
The Barbarous King (E09)
Batesův motel (TV seriál)
Nebezpečný sobě i okolí (S04E01)
Arrow (TV seriál)
Legacy (S05E01)
2014 Strange Empire (TV seriál)
Lonely Hearts (E05)
Other Powers (E03)
The Hunting Party (E01)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Temné srdce (S01E16)
Co se stalo s Frederickem (S01E13)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bo Me Once (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
6:02 (S03E20)
Lovci duchů (TV seriál)
Na Divokém západě (S06E18)
2010 Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Cop (S01E08)
Kyle XY (TV seriál)
The Homecoming (S02E02)
4400 (TV seriál)
The Marked (S04E06)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Poslední záblesk Kobolu, část 2. (S01E13)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nalezenec (S01E16)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
Krajní meze (TV seriál)
Pronásledováni osudem (S05E21)
1998 First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky