Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (205)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Konečně něco hezkýho a roztomilého v tomhle posraným světě. Asi se na tyhle snímky budu dívat častěji. Dobrej tah byl, že zvířátka byla animovaná a zbytek normální. Tak byla zvýrazněna jejich pohádková kulisa. Jejich bundičky byly k sežrání. A navrch tam jezdí v octovkách. Také láska nechyběla, jako ve správné pohádce a rivalita mezi nápadníky… ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Tempo uháňa od úvodnej scény, humor je dobre časovaný, pasce sú dostatočne nápadité, zvieratká roztomilé, ponaučenia nenásilné a budovanie charakterov úderné. Čas na nudu teda rozhodne nehrozí a striedma stopáž sa dorúti do finále veľmi efektívne. Navyše titulný hrdina vie byť totiž občas poriadny zmrd a tvorcovia s týmto faktom prekvapivo veľmi zaujímavo pracujú. Čo je balzam na dušu pre každého, kto občas v animovaných groteskách fandil kocúrovi Tomovi, prípadne mu bolo trošičku ľúto zlodejov zo Sám Doma. Nejde síce o nič svetoborné, no na poldruha hodinky dokáže výborne pobaviť aj nenásilne poučiť. Veľmi silných 7/10 ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je jednou z nejvtipnějších komedií posledních let....Plná toho nejlepšího a často i nejsuššího ( až kamenného) humoru. Králíci a vůbec vše je skvěle animováno, dokonale natočeno a má to i přiměřenou stopáž, takže nuda nehrozí. Nabízí se srovnání s Paddingtonem (který má lepší příběh), tady zase jeden gag za druhým a suverénně nejlepší je Cameo Jirky Lábuse v české verzi v roli kohouta...(snad jen,že to není pro děti- jinak boží) kykyryký..97% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

I keď to bude zjavne nepodporovaný názor, tento druh šikany od zvierat je mi odporný. Celé je to položené na podstate, že aj divoká zver musí niekde papať, čo je jasné. Ale keď vám raz kuna zožerie všetky sliepky, čo doma chováte na vajíčka, nepôjdete ju pohladiť, pozdraviť a učiniť šťastnejšou. Jednoduchá myšlienka. Je to rovnaký princíp ako Oggy a šváby, ktoré som v detstve milovala. Čím som staršia, tým viac ma dokáže vyprovokovať obyčajných 5 minút. Vlastne za mňa jediná dobrá scéna bola tá, kde mali hlavnú rolu výbušniny, a ja som tajne dúfala, že aspoň jeden z tých malých, chlpatých panghartov skape. Ale predsa, je to pre deti. Film by mi bol ale odporný aj keby to nebolo človek verzus zviera, ale napríklad človek verzus človek. Pochvalu dávam jedine za rodinu McGregorových, aj keď mi ich bolo úprimne skôr ľúto. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)

Reklama

Reklama