Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (259)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl ve svém hledáčku dlouho. Nejen kvůli mé oblíbené Ellen Page, ale kvůli tomu, že se jedná o sci-fi horor. Takových moc není. No není. A není to ani tento případ. Hráči se smrtí začínají jako velmi vkusný thriller o bohatých floutcích z Univerzity medicíny. Dostanou nápad jak zbohatnout ještě víc, když začnou studovat, co se s námi stane po smrti. Do té doby dobrý. Najednou je to začne bavit a oni začnou postupně fetovat, ten fakt, že skočí do klinické smrti. Asi stále dobrý. Pak se to zlomí a film vám začne podsouvat hororové prvky nahánění ústředních postav. A tady už to nefunguje a z průměrného filmu velmi snadno a drsně sklouzne do podprůměru. Druhá část je nudná, natahovaná a absolutně bez šťávy a atmosféry. Stěží jsem to dokoukal. Původní verzi neznám, takže hádám, že by mohla být lepší. Ale zase bez Ellen Page a do toho se mi už nechce. (38 %) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Znáte seriál Dr. House ? Tak tohle je skoro to samé, akorát toto je telenovela. Totálně nesympatičtí herci, přál jsem smrt každému z nich. Tahle se vychrápe s tímhle, tahle zase s tímhle a tahleta chudinka má smůlu a umře. Dojemný jak prase. Scény, které prostě v danou chvilku skončí a dále už nenavazují (třeba nuž v ruce). Jedna hvězdička za asi 2 scény, které trochu hororové byly. Pokud chcete vidět SEXY KRVÁK z nemocničního prostředí tak doporučuji film Patologie (2008). ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na horor hodně slabé ale dějově supr, proč prostě nezkusit umřít co bude dál, nádhera pohodová radost ze života ale všechno nese následky k cestě smrti. I tady si otevřou stránku ke špatné minulosti a ta je bohužel bude pronásledovat buď se s tim poperou nebo zemřou. Určitě bych asi zkrátil čas, a trochu oživil děsivou atmosféru a mírně napětí,herecky určitě spokojený a aby taky ne Nina Dobrev mluví za vše. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pôvodných Flatliners som kedysi dosť žral a nemám výhrady ani voči tomuto remakeu, ktorý chce priblížiť pútavý príbeh medikov, zahrávajúcich sa so smrťou mladšej generácii kinofilov. V podstate ide plus mínus o to isté, tentokrát pochopiteľne zaodeté v novšom šate. V prospech originálu však hovorí to, že sa v ňom zišla na svoju dobu skvostná herecká zostava (Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts, William Baldwin, Oliver Platt). Takýto "dream team" sa tvorcom prerábky v rámci 19 miliónového budgetu logicky nepodarilo dať dohromady a ani sa len k tomu vzdialene nepriblížili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Hráči se smrtí“ z roku 2017 prostě neměl nárok na to, aby uspěl. Hororová atmosféra je zde jen chvílemi, spíše je to opravdu jen agitace. Navíc je to remake povedeného kousku, což ho v mých očích automaticky shazuje. Tohle se ale opravdu nepovedlo a nemělo smysl předělávku točit. Navíc je zde Ellen Page, která mi film od filmu přijde otravnější a otravnější. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (10)

  • Posledný film Elliot Page, kde hrá ešte ženskú postavu. V roku 2020 prešla tranzíciou. (Arsenal83)
  • Postava Jamieho (James Norton) hovorí: „Dnes je dobrý deň na smrť.“ V origináli Kevin Bacon hovorí „hokahay“, čo je indiánske slovo, ktoré znamená, že dnes je dobrý deň na smrť. (Arsenal83)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama