Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

Radko 

všechny recenze uživatele

Miestami nádejné záblesky zhasínajú na nezaujímavých dejových odbočkách. Až tak, že napokon celá hlavná dejová línia prestane zaujímať. Postupne je úplne jedno, či všetky prachy skončia v rukách pôvodných majiteľov, polície alebo lupičov. Poznámka: Všeobecne mám problém s filmami Stevena Soderbergha, výnimku tvorí Solaris. Ale to je remake Tarkovského, čiže tam použil zrejmé iné, než svoje všedné postupy. Objektívne je to tak na dve hviezdy, ale nič sa nestane ak to trošku vyhrotím, voči dielu, k akému štandardne dospela táto pôvodne "veľká režisérska nádej nezávislého filmu". ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré charaktery sú výborné. Ale ako je už u Soderbergha zvykom nefungujú tak ako by mali. Formálna stránka je rozvetvená, účelová a v zásade bezchybná, ale ku koncu nezostáva prímes inteligentnej krimi, ale skôr scenáristického konštruktu, kde nielenže nefungujú vzájomné vzťahy medzi postavami, alebo ani humor, napätie, alebo kriminálna rovina, ktorá je pritiahnutá za vlasy, ale akosi je tu prezentovaná ako funkčná, ale ani emócie. Neviem čakal som omnoho väčšiu pecku. Toto je zase taký priemer, na ktorý sa bude ľahko zabúdať. Nebyť skvelého Daniela Craiga bolo by to ešte o triedu horšie. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Tady je ředitel. Mám tu ubrousek s vašimi požadavky, co chcete, abyste se v klidu vzdali, a propustili bachaře, které jste zajali. Z pozice ředitele mohu schválit nákup kopií knihy Tanec s draky, aby byla ve vězeňské knihovně doplněna polička se Hrou o trůny." "Jooo!" "Ale problém je, že Vichry zimy a Sen o jaru ještě nevyšly, takže to možné není." "Neee!" "Nedokážu zařídit něco, co je mimo mou kontrolu." "To jsou totální kraviny! George R. R. Martin měl doručit Vichry zimy vydavateli už před dvěma rokama." "To byl původní termín. To se tu i píše. Ale čtu vám to z Wikipedie. Píše se tu, že měl Martin vyčerpávající reklamní rozvrh, a to ovlivnilo termín. Že Vichry zimy nedokázal dokončit." "To nedává žádnej smysl. Ty dva kluci, co byli minulej měsíc převezený z federální, znali všechny novinky o tý kočce s drakama." Jo, life's a bitch. 7/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Channing Tatum a Daniel Craig dohromady? To je vážně zabijácké. Ani jednoho moc nemusím, ale něco mi říkalo, že by to mohla být dobrá podívaná. A taky byla. Zachránil to nejen Adam Driver svojí příjemnou divností, ale i ostatní menší herci. O Kate Holmes se nebudu vyjadřovat, ta je nepříjemná až to bolí. Nicméně příběh je super. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Už to, že člověk jde na film ve kterým hraje Channing Tatum je skoro jako charita pro distribuční společnost, ale pokud tady v tý zemi má určitě kdo má pravdu ve sporu ohledně vidláckých dannyho parťacích, zda cival nebo pan hlaď tak jsem to jedině já. Musím říct, že od začátku je to průser nad průser, dialogy o prdu, vůbec nejdou do děje, nedaj ti nic k postavám, prostě kdybych je vzal a vymazal a dal tam dialogy z jinýho fimu, dobře je načasoval, hovno se stane. Očekavaná zoufalá herecká nevýraznost Channiga je je snad ještě tragičtější než dřív a vůbec kdo dělal casting, měl by za trest nosit tričko Agrofertu. S jedinou vyjímkou přátelé a tou je Dan Craig má charisma, umí mluvit, umí udělat postavu co hraje, prostě když má scénu, ten film minimálně nenudí. Ovšem pozor přátelé i nepřátelé někdy tak cca 40 před koncem ze to zvrkne a film se rozzáří jak jaderná zář na Hirošimou, najednou je light, srší nápady, působí originálně byť trošku překombinovaně, ale jak kdyby to byl úplně jinej film. No a zbývá rozsesknout ty dva ze zony, samozřejmě koncept dannyho parťáků na vidlácko to prostě má z toho plyne jasnej rozsudek, MRhlad mě a Civalovi koupí jako omluvu za falešnou filmovou messege pivo a celý zbytek republiky bude dělat jako že nic. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)

Reklama

Reklama