Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž s modrým přelivem rozšiřuje mezi lidmi vztek a strach, který v nich přetaví v agresi. Sousedovi Ally namluví, že se může pomstít svému šéfovi, který ho v práci ponižuje za to, že je gay. Společně proto muže zabijou a uříznou mu hlavu. Tělo pohodí na skládce za městem... (TV Prima)

Recenze (13)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbackový díl mě bavil, spousta věcí do sebe konečně zapadla a nebyla tam skoro žádná Ally. Především jsme se ale konečně dočkali objevení Emmy Roberts (a doufám, že v osmé sérii bude taky), více Winter (Billie Lourd je výborná) a i postava Kaie se začíná zajímavě vybarvovat (takový Malíček v současnosti). Série se naštěstí postupně zlepšuje, tak snad nesklouzne zpět k úrovni pilotu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai Anderson postupne "pomáha" Harrisonovi Winstonovi, afroamerickej reportérke Beverly Hope a voličovi Donalda Trumpa, ktorý obťažoval Ivy a tá ho za pomoci Winter uväznila, aby nestihol ísť voliť. Výborný výkon Evana Petersa čoby Kaia a časť rieši predsudky a útočí na voličov Donalda Trumpa ako na tých, ktorý nemajú právo voliť a poukazuje na USA, kde majú právo iba lesby a nezamestnaný černosi a biely odpad má držať hubu a chodiť do práce. Sen progresívnych Slovákov.... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodou mě tvůrci krajně překvapili, první díl mě zklamal a vůbec jsem nepočítal s tím, že bych vůbec mohl v sedmé sezóně hodnotit pěti hvězdičkami. A přece. Epizoda se převážně věnovala ději, který předcházel volební noci, a hezky vysvětlila některé dosud nejasné záležitosti, děj byl po celou dobu zajímavý, atmosféra výborná, takže mi ani nevadilo, že vlastně nešlo o horor. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jasně, po skvělém 3. díle jsem si říkal, že to bude konečně normální série, kterou dodívám do konce (to se mi u AHS stalo jenom 1. - u Asyla). No a teď se z toho stalo typicky zamotané American horror shit. Prostě téma série je vždycky zajímavé, pak to ale vždycky posere mimohororová linie... Kdyby to následovalo typický hororový scénář, tak by to bylo o moc lepší. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama