Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se smrtící trojice, která chce rozpoutat novou éru tábora Redwood. (Disney+)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V kempe Redwood sa opäť stretávajú Benjamin a Richard a Benji je rozhodnutý pomstiť svojhu manžellku a ochrániť svojho syna, v tom mu však zabráni najprv Margeret a potom ostatní vedúci tábora. Na miesto sa dostane aj Brooke, ktorá má príležitosť vyrozprávať svoj príbeh reportérke...Neboli by to Murphy s Falchukom aby nasilu navtlačili rasistický podtext proti ľuďom bielej farby pleti, na druhej strane reportérka konštatuje známe fakty - novinári kašlú na pravdivosť faktov, ide im o príbeh ktorý zaujme. Záver s vynorením Bobbyho opäť pripomenul odkazy na horory ktorým AHS 1984 vzdáva poctu, ale príbeh tým do značnej miery trpí, pretože dobrých nápadov je stále menej a ide predovšetkým o retro štýl a hudbu ktoré sú zvládnuté stále na výbornú. Pre porovnanie séria Slasher dokázala tento zámer realizovať podstatne lepšie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že by scénář osmé epizody nepřinesl zajímavé momenty, jen jich bylo příliš málo a převážná část děje zůstala ladem. Barevné obrázky se sice roztomile pohybovaly, zvuk bezvadně fungoval, jen tomu všemu chyběl účel. Šlo vlastně jen o nutnou výplň před finále sezóny. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další překvapivě dobrý díl, i když se dá říct že celkem zbytečný. Celou sérii mám pocit, že by se děj všech dosavadních dílů dal nacpat do nějaké hodinky a půl a byl by z toho vážně skvělý film. Odpovídalo by tomu všechno příběh, děj postavy všechno. Jenže bohužel je tohle seriál, takže nezbylo nic jiného, než to natáhnout co to jde, a nakonec z toho ten seriál splácat. Neříkám, že tenhle díl byl vyloženě špatný ale tím, že je tady najednou šílené množství postav, z nich každá musela říct alespoň pár slov, aby to nevypadalo, tak je z toho nakonec nic neříkající díl, který se s příběhem nikam neposunul. Malinko propad před finálem. Obávám se akorát, že ve finále se ocitneme zase tam kde jsme byly na začátku. A to sice v kempu se všemi postavami a s pár novými v krvavé honičce napříč táborem. Jinou možnost nevidím. Postavy se nám tu hezky rozdělily do skupin teď jen čekám, jaké skupiny se navzájem vyvraždí. Jen se obávám, jak tohle může vůbec logicky skončit. Hodnocení: (3*) ()

Zajímavosti (3)

  • Na začátku epizody hraje „Fading Fast“ od The Go-Go's a po ní následuje „Fortunate Son“ od Creedence Clearwater Revival. Při postelové scéně hraje „I Want To Know What Love Is“ od Foreigner. Při vraždě novinářky hraje „Eye Of The Tiger“ od Survivor. (Duoscop)

Reklama

Reklama