Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

#47 

všechny recenze uživatele

Standartní únosový akčňák na způsob Segalova Přepadení 2...kterému bohužel řada scénáristických úletů (Biologická zbraň, která je v podstatě k ničemu, "náhodně" nalezená láska jednoho z cestujících, "nejhlídanější hranice ve východní Evropě mezi Rakouskem a Slovenskem", které navíc vypadá jako jedna z nejdrsnějších postsovětských republik) a také triky nehodné 21. století značně kazí celkový dojem. ()

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako zlý ako herecký "koncert" fan dama v ňom...Ten chlap by mohol končiť, pretože jeho výraz zvaný "tlačím tlačím, ale nič nejde" už všetkých prestáva baviť. AKo človek je to veľký sympaťák, aj nejakú tú nohu vie vyšvihnúť, ale preboha, nech sa radšej chváli svojimi niekďajšími filmami bez ducha, kde sa len mlátil každý s každým a nech nevymšľa zápletky a nepokúša sa byť to, čo nikdy nebude... PS: Zaujímalo by ma, ako by vyzeral film kde by hral bok po boku so Stevenom Seagalom:D:D:D:D:D:D ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tajný agent Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) dostává nový úkol - doprovodit zlodějku Galinu Konstantinovou (Laura Harring) z Bratislavy, kde ukradla z tajné laboratoře vzorek viru pravých neštovic až do Mnichova, kde by jej předala do rukou NATO. I když by radši slavil své narozeniny se svoji rodinou, záchrana světa je pro Jacquese přednější, a tak se s Galinou vydává rychlíkem směr Mnichov. Jenže teroristé jsou o jeho krocích přesně informováni, a mají s virem své vlastní plány ... S Van Dammem je to jako na houpačce. Spadnou tak hluboko jako například Stevenovi Seagalovi se mu zatím nepovedlo, ale když se mu náhodou jeden film povede, další dva-tři stojí za prd. Derailed je krásným představitelem té druhé skupiny. Hloupý příběh (který měl asi navozovat atmosféru některé ze starších Bondovek), vizuální efekty na úrovni osmdesátých let (to jsem si také hrával s vláčkama), debilní hlášky (agent je specialista na viry, neboť se v poslední scéně jal poučovat bioložku o tom jak má vyrobit protilátku), a vůbec. Za co vlastně dávám tu hvězdičku? Snad jen za hlavního záporáka - Tomase Arana... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem chybu, že bezprostředně po návratu z Avataru v kině jsem si v TV pustil tuhle zhovadilost. Jako by jste si nejdřív dali hovězí svíčkovou s omáčkou Bearnaise, dušenými houbami a sezónní zeleninou a poté vám naservírovali nafouklou, tři dny v louži marinovanou krysu s přelivem z kuchařova nazelenalého nosního hlenu. Tímto žádám Jirku Pomejeho, aby přestal demonstrativně korzovat s kufrem mezi pražskými bezdomovci a vrátil se k branži. I nadále totiž budeme potřebovat jeho oplodňující hlas k nadabování dalších skvělých postav ztělesněných belgickým kopáčem za druhým zenitem.. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho velmi těžké období, a to jak životní, tak to filmové, kdy bral i role v takových filmech, jako je právě Teror ve vlaku. Co bych tu tedy mohl o tomto blábolu vlastně vůbec zmínit? Jedná se o těžko stravitelnou podívanou, s televizním vizuálem, kde mě doslova fascinoval naprosto primitivní a nesmyslný střih, díky němuž děj bezmyšlenkovitě lítal z jedné scény do druhé, kameraman si tu zkoušel hrát na profíka, ale výsledek jeho různých ,,vychytávek" dopadl vážně amatérsky, akce je tu pak sice možná dost, ale je tak moc špatně a nevýrazně zpracovaná, že lze vlastně i pochybovat, zda-li se dá ještě za akci vůbec považovat, efekty jsou doslova směšné a právě v tomto ohledu se projevila ultraslacinost celé této podívané asi nejvíce, herecké výkony nekompromisně naivní a směšné, bez vyjímky, no a zápletka? Jak jsem se zmínil hned na začátku, Jean-Claude prožíval velmi těžké období, takže mu bylo asi jedno, že hraje ve filmu s céčkovým scénářem, hlavně že měl na fet. Zkrátka, van Damme hrál v hodně sračkách, ovšem až tady si asi skutečně sáhl na to úplné dno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno