foto

Dayton Callie

  • nar. 1946
    Dumbarton, Dunbartonshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
2016 Abattoir
Alleluia! The Devil's Carnival
2013 Emilie Autumn: Fight Like a Girl
2012 The Devil's Carnival
2011 Few Options
2009 Halloween II
2008 New Orleans, Mon Amour
2007 7-10 split
The Final Season
The Pink Conspiracy
2005 Zlom vaz
2003 Ash Tuesday
2002 Nancy Drew (TV film)
Neporazitelný
Teror ve vlaku
Turn of Faith
Ženy proti mužům (TV film)
2001 Nejvyšší boss (TV film)
1997 Džungle
Sopka
Vysoký cíl
1996 Poslední dny Frankieho Flye
1995 Nebezpečná známost (TV film)
Poslední slovo
Postrach (TV film)
Tři muži v negližé
Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Investigator, The (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
1990 Return to Green Acres (TV film)
1989 Vetřelci - Teroristé
1987 At Mother's Request (TV film)
1984 Preppies

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
Children of Wrath (S03E08)
The Unveiling (S03E07)
další epizody (7)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jerseyská spravedlnost (S15E12)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (12)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (10)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
The Booth at the End (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (12)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (11)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (11)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (11)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (9)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (11)
2005 Closer (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Fůze a kapitál (S02E09)
Pošetilost (S02E08)
další epizody (10)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
2003 Dragnet (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Nanny Napper (S02E06)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making 'Deadwood': The Show Behind the Show (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace