Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 3

VOD (1)

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (228)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „It Comes at Night“ je takovým tím filmem, z kterého čiší nejistota. Nejistota je hlavním tématem, protože postavy žijí v nejistotě, netuší, jestli další den bude všechno v pořádku, ale je také hro na diváka, protože ten si není jistý, co se stane a může se stát skoro cokoli. A právě ta nejistota je i nosným prvkem celého filmu a patrně udrží diváka u filmu připoutaného. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Taková atmosferická konverzačka mixnutá horovýma prvkama. Napětí je slušné, herci úplně v pohodě a vůbec řemeslně je It Comes at Night zvládnuté perfektně. Horší je to s dějem, který se fakt vleče a ta hodinka a půl vůbec neutíká. Tempo je pořád stejné, akorát na konci je pár rychlých scén. Navíc se hodně filmu odehrává potmě, kde chudák divák aby si oči strhal, aby viděl kloudný záběr. Čekal jsem víc. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco úplně jinýho, ale špatný to nebylo. Jen bude určitě hromada lidí zklamaná, je to přesně na styl It Follows a VVitch. A přesně proto tomu dám 4* Rozbor to nepotřebuje, každej si k tomu udělá vztah sám Ale ani překvapení (horor) roku a ani film (horor) roku v tom nevidím. Herecky a atmosférou je to moc super A pro blbečky: Horror to je, jen ne pro fanoušky velkoformátových jednotvárných kravin Howgh 4* a.k.a 80% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| V podstatě se nic velkého a zásadního v tomto skromném snímku nestane. Přesto mě to svým způsobem bavilo. Tohle téma mám rád, tak jsem byl docela zvědavý, jak to dopadne. Dá se říci, že jsem dostal zhruba to, co jsem očekával. Atmosféra byla opravdu vydařená, temná, skličující, dávala pocit beznaděje. Hororových prvků to moc nemáme, děj je primitivní, i se dá říci, že žádný nemá. Pár drsných sekvencí tu máme ve finále, které bylo trochu uspěchané, ale větší výhrady k tomu nemám. K tomu abych dal lepší hodnocení, by musel být film postaven na vyšším levelu. Prostě to bylo v rámci možnosti dobré. Lepší by to bylo, kdyby byl větší rozpočet, bohatší scénář a více rozvinutý děj. Ale výrazně si stěžovat nemůžu, i ty postavy mi docela sedli. Takže solidní nadprůměr, solidní jednohubka. Víc v tom ale není. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Tady víc než kde jinde platí, pro dobrotu na žebrotu. Přiznám se, že film jsem si do chci vidět vložil čistě kvůli plakátu se psem, což jsem si uvědomil až teď po shlédnutí, takže jsem trochu zklamaný páč jsem od toho plakátu čekal film roku. To co v noci přišlo byl jeden z těch filmů, kde první půlhodinka uběhne za pár minut, divák je okamžitě vtažen do fungujícího-uvěřitelného světa. V podstatě žádná lekačka, ale spousta "prepare" záběrů. Hudební doprovod spolu s plovoucí kamerou drží tepovku sakra vysoko. Tenhle Drew Daniels, ten to má fakt v ruce. Lézt lidem do soukromí všedního života zkrátka funguje. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Na jednej z fotografií na chodbe je Bill Withers, spevák známy hitom „Lean on Me“. (Pat.Ko)
  • Obraz zobrazený na začiatku filmu má názov „The Triumph of Death“ („Triumf smrti“). Namaľoval ho Pieter Brueghel starší, od roku 1562 sa nachádza v múzeu del Prado v Madride. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama