Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veterinář zaměstnaný v zoologické zahradě se zaplete do děsivého dobrodružství, neboť mu je svěřeno vedení akce, při které má být polapen krvelačný lev, ohrožující pokojné obyvatele Amsterdamu. (Film+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (31)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nějaká parodie na animal horory nebo co to bylo. Do 20 minuty se to dalo pak se tam začnou rvat takové sračky, že to je k smíchu. Tak, že lva loví příbuzný policejního šéfa, kterému tam v nejhorší možnou chvíli dojde pomoct jeho syn pak povolají dalšího lovce , který je na vozíčku a loví lva na zbytky předchozího lovce a vrchol stupidity je konec s uříznutou nohou a pointa v tom, že není jeden lev , ale rovnou tři. Film má jediný plus v tom, že hororů s lvy moc není. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dick Maas je mnohými považován za recesistu a blázna na postu režiséra, ale některé jeho filmy si získali celkem slušnou škálu příznivců. Několik svých filmů natočil právě v Amsterdamu, rád spolupracuje převážně s holandskými herci a hlavně do svých kousků přidává slušnou porci bizarní - černohumorné podívané a ujetých situací. Což se mu mimochodem povedlo i v tomto případě. Už dlouho jsem se tahle nepobavil u nějakého animal hororu/thrilleru, který sám sebe nebral rozhodně vážně – no prostě si dělal srandu sám ze sebe a jemu podobných. Což někteří jedinci prostě nedokázali překousnout. Digitální lev sice moc charisma nepobral, to musím uznat, ale jinak se to celé zvrtlo v celkem slušně krvavou bizarní podívanou. Mrtvých tu bylo dost, některé gore scény byly taky pěkně šťavnaté a nechybí ani morbidní humor. Hlavy létají vzduchem, řežou se tu nohy, párají břicha, zabíjí děcka, důchodci i mladí a nechybí ani honička vozíčkáře (lovce) se lvem po parku či lékařském zařízení. Akce tu bylo celkem dost – no že byla spíš ujetá – tak to mi vůbec nevadilo. Stejně jako debilita některých postav i samotným dialogů. I když je pravda, že lvího řádění tu bylo méně, než keců okolo. Prooi však rozhodně dokázal upoutat mou pozornost a jelikož zvířecí kousky patří mezi moje velmi oblíbené, dokázal jsem si tento film docela užít. 50% ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Dick Maas to má úplně v paži. Opět využije Amsterdam jako nádhernou kulisu pro jeho střelený vyprávěnky, opět potěší oko pěkným vizuálem, a tentokrát zaujme i nad poměry velkorysou akcí a předimenzovaným gore. Zároveň je film od filmu odvázanější, takový množství černočerného humoru jako tady, to se jen tak nevidí. Nic mu není svatý, dělá si prdel ze všeho, co mu přijde pod ruku, a že by se u toho zatěžoval nějakým dobrým vkusem, to ho ani ve snu nenapadne. A jde mu to pěkně od ruky, i když je film krapet delší, tak nenudí a je velice zábavnej. Ten fenomenální úspěch v Číně tvůrcům přeju. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Opäť film, pri ktorom má divák pocit, že inteligencia zvieraťa je väčšia ako všetkých zúčastnených. Tuposť tohto filmu niekedy až bila do očí. Najmä keď ho hlavní hrdinovia nedokázali trafiť ani z metrovej vzdialenosti. Takže ten odľahčený spôsob tomu aj celkom sedel, keďže som mal pocit, že si film robí srandu sám zo seba. Nakrútené je to pekne, levík pobehujúci po uliciach či autobusoch zaujať dokáže - najmä keď nemá problém odhryznúť chlapíkovi hlavu na jeden šup. Dokonca aj všetky tie rozporcované mŕtvoly majú svoj pôvab. Ak by som to však mal brať ako horor, museli by tvorcovia pridať viac brutality, a ak by som to mal brať ako komédiu, muselo by to omnoho viac vtipné. Za najväčší problém však považujem to, že na celkovú stopáž 108 minút je tam tých scénok s levom žalostne málo (zmení sa to až v záverečnej polhodine), a navyše je to až prehnane urozprávaný film, čo rozhodne neobľubujem. Režisér sa hanbiť nemusí, ale jeho Sint sa mi páčil viac. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Počítačový" kráľ zvierat pobehuje po uliciach Veľkého Opátskeho, aby zožral tých hlúpejších, lebo tí čo majú aspoň štipku rozumu, sú policajti :) Odľahčená forma (čo neviem či bolo úmyslom), mne osobne nijak nevadila. Ubehla dlhšia doba, čo človek spatril nejaký ten "animal horor", a tak - pre tento krát - budem skromnejší, i napriek tomu, že si myslím, že tých gore scén počas útokov, mohlo byť rapídne viac. Co však náramne potešilo, bol fakt, že si "oný", domáci maznáčik, nijak nevyberal a prehĺtal všetko, čo mu prišlo do cesty, vrátane "štvorkárov" na "ZéEške". Dalo sa .. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama