Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Teen zábava,sympatický Ashton Kutcher,protivná Brittany Murphy,dva,tři povedené forky,celkově roztrhaná a pohromadě nedržící romantická komedie.Děj pádí o stošest,nikde se nezdržíme ani chvilku,obě postavy jsou divákovi tudíž naprosto ukradené a lze pouze očekávat,co se jim kde a jak stane a většinou ani to neni moc k smíchu. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Ak by som toto mal pozerať s priateľkou tak by sme sa asi pohádali. Inak herecké dvojica sympatická ,ale to určite nestačí nato aby film uspokojil a splnil moje požiadavky. Bola tu snaha o vtipné dialógy a scény ,ale jediný kto sa na nich zasmial boli herci vo filme u mňa vládlo počas týchto scén trápne ticho. Filmu dávam 30%. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé! Asi nejvtipnější je film hned v úvodních 5 minutách, kdy pobaví naschvály manželů na letišti.Zbytek už je jen celkem nuda s méně či více nevtipnými situacemi, klasickým scénářem plným smolných situací hlavních hrdinů a spoustou romantiky na konci. Ale vtipných scének by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Slabota! Howgh! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Romantické komedie nedokážou z 99% svým dějem překvapit, je to pokaždé o tom samém. Když už mám na nich něco hodnotit, tak je to míra zábavy, kterou si při jejich sledování užiju a jak je mi sympatická hlavní herecká dvojice. Zde bylo obojí splněno velmi nadstandartně, tak nevidím důvod, proč Líbánky zatracovat... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Před natáčením scény, kde zapadne auto do sněhu, se Brittany Murphy a Ashton Kutcher pohádali, což jim pomohlo, aby při této scéně nedostali záchvat smíchu. (HappySmile)
  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)

Reklama

Reklama