Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavný mix hororu a drsnej čiernej komédie. Kvalitné gore scény striedajú skvelé hlášky, k tomu všetkému bláznivý Robert Englund. Ukážka toho, že šialenostiam a bláznivým nápadom sa medze nekladú. Pri niektorých masakrovacích scénach som žasol, akými rôznymi spôsobmi sa dá človek odpraviť zo sveta (kôň, kyselina, bodec,...). Príjemné spestrenie žánru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie, slasher či nehorázná kravina? Asi od všeho trochu. Buranské městečko plné nadržených obyvatel ( hlavně na lidské maso seveřanů, ale i trochu toho sexíku), bandička teenagerů, kteří jsou rovněž pěkně nažhavení a krvavý masakr jehož vyvrcholením je rozčtvrcení jedné z dívek. Já se u tohohle filmu docela bavil a přestože jde o remake, tak s původním filmem se to moc srovnávat nedá. Englund předvedl průměrný výkon, který zcela zastínili ostatní postižení obyvatelé městečka. Někteří z nich byli prostě nepřekonatelní viz kovové rovnátka. Bez nahoty by to prostě nešlo a tak není divu, že si zde hlavně mužská část publika docela užije. Určitě tenhle film nezavrhnu a podívám se na něj brzo znova. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Robert Englund zažil svojich povestných pätnásť minút slávy, keď stvárnil ikonickú, kultovú horrorovú postavu Freddyho Kruegera v legendárnej sérii "Nočná múra z Elm Street". To bol absolútny vrchol jeho hereckej kariéry. Potom to už s ním išlo len dole z kopca. Ja, ako ortodoxný priaznivec horrorovej kinematografie, si ho však vážim, rešpektujem, a preto občas pozriem na nejaký ten film, v ktorom si zahral potom, čo odhodil masku Freddyho Kruegera. Väčšinou sú to nízko rozpočtové braky. Nedávno som zhliadol snímok "2001 maniakov" (2001 Maniacs), kde stvárnil úlohu starostu zapadlého mestečka Pleasant Valley plného vražedných šialencov, ktorí počas výročnej oslavy svojho mesta zmasakrujú krutým a zvráteným spôsobom skupinu nič netušiacich mladých turistov. *** ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už mám dost těch teenage vyvraždovaček. Jestliže je to fakt remake, tak už ani nemůžu říct, že je originální. Co se týče toho, že to má být komedie, tak pro mě rozhodně ne. Já totiž od komedie požaduju aspon takovou maličkost, abych se alespon jednou zasmál. Nikde nic, jenom Robert Englund, který přijal tuto zoufalou roli, ale nedivím se mu. Scénář mohl vypadat docela dobře. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Na 2001 Maniacs jsem narazil docela náhodou a jako na horor jsem se docela i těšil a navíc s prvky komedie a hororovou komedii už jsem dlouho neviděl a tak jsem si tuto hororovou komedii docela i vychutnal.Jsem také moc rád, že se nejedná o typický hixplotation a podobné, duplicitní vyvražďovačky, které se v poslední době natáčejí dost často.Já jsem byl především spokojený výkonem herců a také celým hororem.Jako horor totiž 2001 Maniacs působí senzačně a jako komedie trošku slaběji, ovšem líbilo se mi to dostatečně.Byl jsem hodně spokojený. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama