Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saša se vrací na urgent a zjištuje, že primářem je její starý známý Filip Kodym. Ten Sašu do práce přijímá, ale je jasné, že to s ním nebude mít snadné. Mery se ujišťuje, že o situaci ví Bojan, Filip připomíná, že primářem je teď on. Mezi Davidem a Filipem vládne napětí, mají rozdílné názory na to, jak postupovat při operaci. Hojer chce potěšit Vali, konečně našel krásné místo pro jejich svatbu. I Vali se místo moc líbí, má to však háček. A ze zdánlivě jednoduchého podchlazení bezdomovce se stane dramatický případ. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Sandry Novákové, která trochu rozpohybovala statické scény. Tohle byl mírně nadprůměrný a zábavný díl. Nejzábavnější byl Váňa a jeho mrtvá pacientka. ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátku jsem se dozvěděla, že v tomto dílu opět nevystupuje moje oblíbená postava (Maty), a tak si trochu předčasně řekla "ach jo". Chvíli předtím se ale na urgent vrátila Sašenka Růžičková, která pak na sále moc krásně utřela nového pana primáře 😁, i když se jí jako obvykle podařilo nafasovat bezdomovce. Případ s kadmiem nebyl sice nic světoborného, ale šlo to. A závěr s bowlingem neměl chybu, i když jsem se krátký okamžik obávala, že se ze seriálu scénář pokusí udělat červenou knihovnu. 😉 Post scriptum: Spolukomentujicí kolegové mají tak trochu pravdu. Saša se zřejmě nikdy nenaučí dělat s lidma, i když je potřebuje. Přesto nesympatická pro mě není ona, ale spíše Prokop. A Váňa by byl skutečně zábavný, nebýt toho, že těch jeho "překlepů"; začíná být opravdu trochu moc, takže na práci sanitářů to nevrhá ideální světlo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama