Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (94)

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Jonathan Levine uz v minulosti dokazal, ze dokaze z papirove hovadiny udelat koukatelny film. Tentokrate ale bohuzel ne, Snatched je prehlidkou bizarnich hereckych kreaci, zkratkoviteho vypraveni a pozoruhodne spatneho CGI. Skoda penez i talentu, jako zdejsi expert na Psychora nemuzu pustit vic nez dvojecku. ()

mrmartinrohr 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi sledujete trampoty naprosto nesnesitelé báby (a její stejně nesnesitelné mámy, se kterou se celý film jenom hádá [Moc příjemné a strašně vtipné téma…]), která už ani není vtipná tím, jak je blbá, je tohle film přesně pro vás… Šílené je zde snad naprosto vše a pár momentů hodných lehkého pousmání to fakt nezachrání. Radioaktivní materiál. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ples příšer. Amy Schumer s ceckem na průvanu si jede to své za hranicí důstojnosti a respektovat ji za to, že si ze sebe umí udělat legraci, by mělo smysl jen tehdy, kdyby se to tak často netopilo v jímce plné kluzké trapnosti a sebevědomého buranství. A stáří naivně balamutící Goldie Hawn, co se po patnácti letech a dvojnásobném počtu plastik vrátila do hry? Kdyby Kurt tehdy na palubě věděl, co ho čeká za bosorku, nechá ji plavat. Jenom sednout na koště a odletět.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn opět ve filmu, to jsem musela vidět. Trvalo to chvilku déle, ale nakonec jsem se k filmu dostala. Jen škoda, že to bylo s Amy Schumer, jejíž humor je mi hodně, hodně, hodně vzdálený a cizí. Její trapné scénky, sprostá mluva mi prostě nidky nepřišly vtipné, není to prostě můj šálek kávy. Zasmála jsem se asi jen dvakrát a to je u komedie prostě málo. Nejvíce mě bavily scény s Joan Cusack a Wnadou Sykes, škoda, že nedostaly více prostoru. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Některé scény byly fakt výborný (napr. dobrodruh v pralese co se tam orientuje podle mapy z restaurace - úplně vidím některý my kamarády schopny toho stejnyho :-D ), celkově si nemůžu stěžovat. Smaly jsme se v kine na Ladies Movie Night všechny. Doporucuju jako film na čtvrtek vecer, kdy vám došly nápady na co koukat. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama