Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dějově pořád stejná písnička, ale akce je zas a znova našlapaná a jede to od začátku do konce. Dojde zde na pěsti, nože, výbušniny a lesní pasti a finále v budově/ na střeše je hodně solidní. Highlightem celého Angela je jednoznačně první scéna s killing drony, kteří nastavili laťku fakt vysoko a takhle cool akce se jen tak nevidí. Gerald Butler to už po trětí zvládl a na tuhle sérii bych se mohl dívat donekonečna, protože takhle povedené akční béčka jsou jen málokteré. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást českým distribučním názvem evokujícím telenovelu nebo porno. Trojka po vzoru trojky 96 hodin běží v módu Uprchlíka a působí levněji než předchozí díly, konkrétně z nich má nejméně epickou trademarkovou scénu atentátu (byť drony byly fajn nápad) a kde se dřív epicky demoloval Bílý dům nebo londýnské památky, tady se odpalují kaskadéři kdesi v lese. Ale scenáristi to kupodivu ještě úplně nevzdali a dostali do tradičně tupého a průhledného akčňáku plného zapomenutelné akce pár lehce emotivnějších chlapských scén jako hovory s otcem nebo závěrečné posezení se záporákem. Díky za ně. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Talentovaný Ric Roman Waugh má za sebou slušné vězeňské kousky a nyní servíruje nejlepší díl Trilogie, který mě upřímně šokoval, protože dle trailerů jsem příliš nečekal. Je to hodně na styl Uprchlíka a Gerard Butler je úplně proti všem. Film je intenzivní jízda od začátku do konce s perfektní hudbou, našlapanou akcí, slušným záporákem, nečekanými zvraty a pěkně nasraným Butlerem ( Scéna s drony velká pecka) a skvělý je i Nick Nolte s jeho lesními pasťmi. Velmi milé překvápko, tohle jsem si nečekaně užil a na konci roku filmu udělím cenu za béčko roku. 85% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Mike opět nezklamal ... tentokrát to sice není tak velkolepé jako v prvních dvou filmech, ale i role uprchlíka/nepřítele státu Butlerovi nedělá moc velké problémy. Jako jo, ve scénáři je tolik demence jako ve většině korporátního senior managementu, ale mám za to, že ani jeden film ze série Shit has fallen si nehrál na žádné umění a logiku ... vždycky šlo o béčka, a mi to vždycky vyhovovalo. Jak jistě víte, tak tento film měl zatím vůbec nejnižší rozpočet, ale když to bouchá, vypadá to hezky, když se to střílí, vypadá to hezky, a když někoho Mike žabikuchuje, vypadá to hezky : ) Snad další filmy dostanou větší prachy (což by měli, když už jsou odklepnuty tři plus seriál), a Mike bude opět kuchat zmrdy ve větším měřítku jako dřív ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ach ten Butler a ty jeho akčnáky... nejdřív na mě prskne otřesný Den of thieves, pak snad ješte otřesnější Hunter killer a do třetice stihne dokurvit společně s Frýmenem (panem zapomenutá vedlejší postava po celý život) celou tuhle sérii. Akce může bejt super jak chce (za tu taky nechávám jednu hvězdu) to nic opět ale nemění na tom to, že mě vůbec nezajímalo, kdo tu akci přežije, koho oddělaj, co se bude dít dál, protože to je prostě nezáživný, suchý, hudba je děsná bída a opět jsem odhalil záporáka během první minuty, opět twist vokatej jak voči pičo. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • S návratem Aarona Eckharta (prezident Asher) do role prezidenta se nepočítalo, protože ve druhém filmu je zmíněno, že Asher je prezidentem více než šest let a maximální vládnoucí doba pro prezidenta USA jsou dvě funkční období (10 let, pokud se osoba stane prezidentem v posledních dvou letech funkčního období jiného prezidenta a poté je zvolena na dvě vlastní funkční období). Roli prezidenta tedy místo něj převzal Morgan Freeman (prezident Trumbull). (ČSFD)
  • Během rezignace v závěru filmu odloží Banning (Gerard Butler) svůj odznak na prezidentův stůl. V následující scéně, při níž prezident vstává z křesla, již odznak na stole není. V dalším záběru bere prezident odznak ze stolu do ruky. (Babinicz)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama