Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Kopirovani nesvaru Markyzi s prostrihama behem soutezi a plastenkama, ale vypada to vyrazne lip (hudba, kamera). Postprodukcni recitator z pohadky je strasnej a tolik jednodilnejch plavek jsem asi v zadny sezone nevidela. Prekvapive dobry challenge a super casting, kde vetsina prisla hrat, to drzej na urovni. V pulce to holandsky koncept zkurvi a ze slusneho pokusu se stava obycejny shit. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem, že když už Nova chytné takovýto formát, tak toho naplno využije. Jenže po první epizodě teda zatím nic extra. Moderátorův hlas, jako dělaný post-produkčně a čtený, protože zní jak robot. Prvotní "vyřazení", kdy nominované odpluly na ostrov jako první, no tomu říkám překvapení....U účastníků je vidět, že jen kopírují taktizování ze Survivora, ale bez špetky uvažování. EDIT: Po druhé epizodě v podstatě beze změny. Moderátor se projevem trošku zlepšil, ale teď připomíná paní Jolandu...."Tabon se dostááávááá dopředu".....Kačka míří a vůůbec se ji střela také nepovedla..." A proboha, ten hudební podkres je tam šílenej, je ho až příliš. EDIT2: Shlednuty 4 epizody a show rapidně ztrácí tempo díky tomu, že co epizoda, to buď souboj o odměnu, nebo imunitu. Tím pádem půlka epizody trpí tím, že ukazuje dlouhé konverzace, taktizování a hádky. Kdyby v každé epizodě vyřazovali, tak by to tempo možná zůstalo nahoře. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Další český pokus zkopírovat vynikající Kdo přežije a zase neúspěch. Kdo ty lidi vybírá ? Sympatickej tam není nikdo a to přežívání na ostrově mají dost ulehčený. A korunu tomu dává moderátor, kterej je topornej, bez emocí a zní jako by všechny svý komentáře četl z nějaký tabule ... hrůza. Ale pravda je, že to není ještě taková katastrofa jako Trosečník s Vašutem :-) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu vůbec nevěřil (vzhledem k předchozí české zkušenosti s tímto formátem) a mé obavy se s příchodem toporného moderátora a občas velmi "českých" soutěžících ještě prohloubily, ale postupem času se to tak nějak usadilo, proselo a zahladilo a heleďmese koukejme, on je to nakonec vlastně docela regulerní Survivor.. Asi se z toho při součastném rozložení sil nestane série rovnající se svou kvalitou nejlepším sériím americké produkce, ale to je holt vzdycky sázka na nejistotu... Moderátor svůj projev časem sice kapku zlepšil, ale pořád je to plné přeřeků (které by šly snadno poupravit v postprodukci) a nejistoty (chápu, že je to velkej úkol, ale s tím se dalo počítat..) .. Pokud se série dotlačí ke konci s důstojností a nebo dokonce nějakým tím hezkým zvratem, jsem ochotný přihodit i čtvrtou hvězdu :) ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, na tv se již nějaký pátek nedívám, ale dali jsme tomu s přítelkyní šanci a WAU! Upřímně mě to pozitivně překvapilo - výběr soutěžících, poměrně hezky zpracované soutěže (fakt jsem to stavění štábu v tom vedru nezáviděl) a docela i dobrý střih, respektive není nejhorší :). Ze začátku nás trochu polekal moderátor, který působil jak pre alfa verze umělé inteligence bez jakékoliv emoční vybavenosti, ale nakonec jsme si na něj zvykli a zlepšil se, pes. Místy se to zvlášť po sloučení trochu táhne, ale jinak je to pěkné zpestření pondělních a středečních večerů zvlášť v zimním období :). Good job a jsem docela i rád, že už rekruitují pro druhou řadu. Taky mě na tom HLAVNĚ baví to, že to není 100% faleš (teda doufám), jako u prostřena či výměny manželek, které se tváří tak opravdově a přitom je vše naskriptováno. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)
  • Když byla soutěžící Petra Palusková v nemocnici, mohla se později vrátit do hry. Předtím soutěžící Kateřina Šuriaková odešla ze zdravotních důvodů a definitivně skončila. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno