Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivan Najdenov (Viktor Choriňak), celkom obyčajný mládenec, sa náhodou prenesie zo súčasnej Moskvy do fantastickej zeme Belohorie. V tomto paralelnom svete žijú hrdinovia ruských rozprávok, kúzla sú prirodzenou súčasťou ich života a problémy sa riešia súbojmi s bohatierskymi mečmi. Na svoje veľké prekvapenie sa Ivan ocitne priamo v centre súbojov svetlých a temných síl. Zatiaľ mu ale nie je jasné, prečo má v týchto dramatických udalostiach zohrať hlavnú úlohu práve on. Všetci totiž veria, že on jediný dokáže ukončiť zničujúcu vojnu dvoch znepriatelených svetov. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vtipná fantasy pohádka s prvky z Mrazíka, které jsou zakomponovány s příslušným nadhledem. Hlavní hrdina zpočátku moc sympatický není, ale jak se dostane do pohádkové říše, výrazně se to zlepší a stává se z něj nešikovnej sympaťák. Kostěj mohl hrát klidně ve Hře o trůny. Zasadní je, že to natočili s nadhledem a je poměrně dost vtipnýc scén, které mě opravdu pobavily. 4 hvězdy. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Kostěj je k*rva king! Ruský pohádky jsem měl v dětství hodně rád a i když Vasilisu jsem si tenkrát představoval o hodně krásnější, než byla tady, tak ten feeling se mi vrátil.Sprintující chaloupka, basující Ivan, to jsem se válel smíchy. Vlastně jediný, co mi kazilo dojem, byla očividná snaha Disney zapasovat do děje trochi těch imperialistických prvků - povedl se pouze jeden a to Ivanův pěvecký a taneční výkon v jeskyni. Ale já se u toho výborně pobavil a to jsem od toho nic moc nečekal. ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Mix klasické ruské pohádky s Babou Jagou, Kostějem Nesmrtelným a domečkem na kuřích nožkách s moderním akčně komediálním stylem a pokažený vlivem studia Disney. Naštěstí milovníkům klasického Mrazíka se to určitě bude líbit. Troška fantasy, troška humoru, troška akčnosti a naštěstí žádný Zdeněk Troška. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak trochu guláš ruského, potažmo slovanského folklóru, říznutého disneyovským přístupem, ale kupodivu to na mě docela fungovalo. Sice spíš v jednotlivých scénách než jako celek, ale občas jsem se od srdce zasmál. Hlavní nehrdina je možná až moc jalový, jak je dneska zvykem, ale není to přehnané. Dal bych tři, ovšem za Vasilisu i za Varvaru nezbytně jednu přidám. Ach, ty slovanské geny...<3 Vedle děvčat ještě třeba zmínit Lavroněnka, který by z fleku mohl dát Kostěje v něčem vážnějším. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Neznám bohatýra Mickey Mouse..." Pro mne velké překvapení. Moc jsem od ruské fantasy neočekával, ale ta silná parodie na ostatní filmy z tohoto ranku se povedla. "Krásná žena a nemluví, to je splněný sen..." A především se povedly dialogy, kdy jsem se mockrát popadal smíchy za břicho. Kdyby nepoužili tu chaotickou akční kameru, tak se nebojím dát plný počet. "Vyzývám tě na souboj, jako frajer frajera!" ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

  • Za necelé dva týždne od uvedenia film prekročil hranicu zárobku jednej miliardy rubľov (17,2 milióna dolárov) a stal sa najlepšie zarábajúcim ruským filmom roku 2017. Nakoniec zarobil v kinách 30 700 192 dolárov. Rozpočet projektu, ktorý oznámili výrobcovia, bol 345 miliónov rubľov (cca 6 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama