Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Kamera 5/10/// PLUS: Když jsem s Johnem Cenou viděl v roce 2006 jeh první film a první akčňák, říkal jsem si, že ho budu sledovat, no osud tomu chtěl tak, že jsem s ním po 17 letech vidět teprve druhý (s Rychle a zběsile třetí) film a rovnou úplně jiný žánr, trochu mi to připomnělo Arnieho v jeho komediích MÍNUS: po tomhle filmu mám pocit, že jsem z teen komedií vyrostl a to by mě strašně mrzelo, protože to vždy byl můj oblíbený žánr už od dob prvních Prciček, ty fekální věci si mohli tvůrci klidně odpustit, i když to k žánru tak nějak patří/// Shrnutí: Občas jsem se bavil, občas jsem se i hodně smál, ale celkově mi to přišlo po celou dobu takové slabé a nevýrazné. Bylo fajn, že to bylo moderní a potěšily odkazy na filmy./// Celkem 53%/// ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Povedená americká komedie o maturitním plese trochu jinak - mnohem vtipněji a hlavně zajímavěji pro dospělé. Je to taková ta komedie, na kterou se můžete mrknout s dětma/rodičema a nebude vám trapně, a takových moc není. Spousta scén mě bavila: scéna s balzámem na rty nebo vlastně cokoli, kde se vyskytoval John Cena. Vlastně mám pocit, že jsem objevila svého nového komediálního hrdinu. Perfektní byl i závěr, který není bláznivě ztřeštěný, ale spíš celý film zaštítil a po jeho konci budete mít z filmu takový ten fajn pocit. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to super sranda. John Cena rules. V zásade je to typická americká žánrovka ale sympatické postavy hlavných predstaviteľov, snaha nebyť zbytočne fekálny a celkom milý hodnotový happy end z toho robia príjemnú chuťovku. V zásade všetko čo od toho môžete očakávať. A mladé baby celkom talentované. Ale podstatná vec. John Cena rules. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono není moc o čem. Sem tam se vtípek povede jindy je slabší. Baví mě ale, že snímek je ze 60ti procent o rodičích, takže vtipů pro ne úplně nejmladší publikum je dost. Jinak se celá komedie veze na vlně nenadchnu a neurazím. No a můžu s klidem říct, že někdy je to lepší než přemíra rádoby vtipné snahy. 60 procent za pohodovku, která mohla dopadnout o něco lépe, ale taká mnohem hůř. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to moc neoslovilo, ale čím ďalej som mal pocit, že sa do toho dostávam a začína ma to baviť. Konkrétne od tej časti kedy sa rodičia pustili na záchranu svojich neodpanených dievčatok. Samotný film a príbeh je celkom strelený, ale produkovali to aj strelený ľudia (Goldberg a Rogen - This Is the End, Schlossberg a Hurwitz - Zahulíme, uvidíme, Prcičky: Stretávka). Obsadenie ma tiež celkom bavilo a po čase som sa vlastne aj celkom bavil. Čiže kto ma rád tento strelený typ komédie niečo čo ho bude baviť tu určite nájde. 65% - 3* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama