Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Posedle-márnicový horor jedoucí ve vyjetých kolejích. Najdete tu všechny žánrové propriety, takže velkou roli hrají výtah, blikající světla či selhávající technika. A samozřejmě je tu podivná mrtvola, která se chová nestandartně. Ale mě se to i tak líbilo. Posedlé děvče dokázalo svůj potenciál solidně naplnit, film má má slušnou atmosféru a Shay Mitchell v hlavní roli je celkem sympatická. Líbilo se mi i finále, ačkoliv jak už tady zaznělo, odolnost hlavní hrdinky vůči ohni byla přinejmenším netypická. Ale tak to se dá přehlédnout. Co jsem chtěl, to jsem dostal. 70% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs, nicméně ne ten hororový, ale tvůrčí. Dnes již vyčpělé (jak mi tento film dokázal) téma exorcismu, kombinované s příběhem traumatizované ex-policistky, na mě působilo spíše jako slabé psychologické drama o boji s vlastním já, ve kterém nakonec hlavní hrdince pomůže ďáblem posedlá holčina. Vše ostatní je maximální, již stokrát omílaný hororový kýč. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Úvod podle mě, zbytečně natahovaný. Teprv až někde v půli, se začíná něco démonického dít. Lekačky byly dost na sílu dělaný a dělá herce opět idioty, všichni se lekají všemožných zvuků, i těch největších píčovin, že třeba začne zvonit telefon. Jinak děj se odehrává aspoň v originálním místě, než v nějákem v kanále nebo v domu hrůůůzy. Démon se taky naučil ovládat moderní digitální snímače, smartphony a computery. Všichni se nechávají vomrdat ďáblem v těle ženy, které nenávidí muže.. pardon, trochu jsem zabočil na jiný film. A moc nechápu, proč démon, už od začátku, neměl v úmyslu zabít hlavní hrdinku. Že by sympatie? Jsou i horší horory, a nerad to přiznávám, ale nebylo to tak špatné.. průměr #podzimnisklizen [2019] ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil no po pozretí som sklamaný.Čo sa hororvej stránky týka tak nebola najhoršia ale diváka ktorý má pár hororov pozretých nemá šancu vystrašiť.Postavy tu proste boli, ale nejaký vzťah k nim nezískate. Koniec ničím výnimočný a aj napriek tomu že takéto filmy mám rád sa mi to proste nepáčilo.Celkom nuda. Za mňa 2*. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Horory z prostredia nemocníc a obzvlášť márnice môžem. Possession of Hannah Grace (znovu musím doceniť "fantastický" český preklad Ve spárech ďábla) je však o triedu slabší od Autopsy of Jane Doe, ktorý je podľa mňa vrcholom v danom subžánri. Vďaka sympatickej hlavnej hrdinke, produkčnému zázemiu kinofilmu a pár atmosferickým momentom však na jedno pozretie neurazí, aj keď vyslovene vidieť ho asi nemusíte... Priemer a 55%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama