Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (589)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre mňa intenzívna jednohubka, akú sme tu mali naposledy v podobe Life, ale tento výlet 10 kilákov pod hladinu oceána ma bavil ešte viac. Jasné, že je to béčko ako vyšité, ale ako často tu máme tento podvodný sci-fi subžáner? Zlatú éru mal v osemdesiatkách a úplne mi stačí, že som niečo podobné po dlhšom čase videl a dokonca v kine a nepotrebujem k tomu žiadnu inováciu alebo nebodaj prepisovanie žánru. Ide v podstate o road movie po staniciach a medzi stanicami po dne oceána, pričom občas sa vyskytnú slušne vymyslené scény, potešilo najmä vyslobodenie sa z tela monštra, ale aj samotný útek po katastrofe je klaustrofobický, napínavý a husto na nervy. Dostal som presne to, čo som očakával. No, predchádzajúce dva Eubankove filmy boli slušné mindfucky, Underwater je omnoho priamočiarejší, ale taktiež sa dá jeho úplný záver považovať za otvorený. Jeho kariéru budem ďalej rád sledovať. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $17,291,078Tržby Celosvetovo $40,882,928Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bol som zvedavý, takéto podmorské dobrodružstvá ma bavia a aj rozbeh to malo dosť solídny. Dokonca latová Kristen Stewart ani nejak moc nevadila, nezavadzala. Prvá tretina mala teda dobrý náboj, celkom to štymovalo. Skľučujúce prostredie, katastrofa na každom kroku, dobrá kamera, napätie, išlo to, potom na rad prichádzajú tie skoro neviditeľné príšerky, čo sa kde tu mihnú, príde na neprehľadnosť a je skoro po všetkom ako tak vybudovanom. Postupne to strácalo dych. Ako keby sa vyčerpal rozpočet a nebolo už za čo točiť. Najhoršie je že okrem nie moc výrazného Cassela tu nikto nijak zvlášť nevynikne, takže nakoniec najväčší tahúň je Kristen, ktorá tiež nedokáže ten trň z päty vytrhnúť. Pre mňa nakoniec skôr sklamanie, ktoré v konečnom výsledku nič zvláštne neponúklo. /45%/ ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Cameronova Propast na speedu, kde místo ťuťu motýlů jsou Prastaří. A jak se mi ne zrovna často stává že bych chtěl aby film plynul mnohem pomaleji, dal si načas s budováním atmosféry a prohlubováním i vedlejších postav, tak tady mi to věčné uhánění někam od první vteřiny docela vadilo. Film přitom sice nenudí a nedovoluje vydechnout a přemýšlet na nepříliš komplikovanou zápletkou, ale stejně bych byl raději kdyby se ke svému předobrazu, prvnímu Vetřelci, pokusili přiblížit trochu víc i v tomto. 8/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jako 99% skoro-lesba bych měla náležitě ocenit, že můžu koukat na druhou skoro-lesbu, Twillight Bellu, která má permanentně vlhký kalhotky a bradavky napínající práskačku. Jako bonus tam má vlhký kalhotky i skoro soukmenovkyně, takže sem se mohla během filmu buď teatrálně prstit a nebo odtrhnout svá šikmá očka od rýsujících se poštěváků a zaměřit se na děj. Buddhožel, sem se fuck zaměřila na děj. Mno v první řadě bych poprosila všechny, co tento snímek přirovnávají k vetřelci, ať si stoupnou do řady a roztáhnou nohy, ať je mohu s rozběhem nakopat do koulí, či do píči. Tohle má k vetřelci asi tak blízko jako já k...chvilka napětí...kozatý blondýně. Pro debily - "Ano, stále mám malá "prsa" a černý vlasy." Sice tu hraje můj oblíbený frantík Vincent Cassel, ale i když se snaží seč to jde, sám to neutáhne. Kristen není úplně marná, to zas ne...Ale to, že si vyholí hlavu z ní prostě druhou Ripleyovou či Connorovou neudělá a tu drsnou holku jí fakt nevěřím. Obludy jsou obludný, jenže jejich výskyt je zahalen erotikou - Jsou vidět na píču. Finální božstvo našeho H.P. Lovecrafta, mocný Cthulhu, je taky vidět dost eroticky - "Ano, pořád myslím jako že na píču" , takže tu nakonec máme maximálně průjemnou záležitost, kde se sice pořád něco děje, ale vidíme hovno. Za vlhký díry mrdnu tři, ale je to těsný, jak kunda dvanáctiletý "panny", co se ocitne " V síti " českýho predátora. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, co tak odborně napsat k filmu, ve kterém se naprosto prkenná slizká lesba 90 procent hrací doby unyle plazí skřípajícím tunelem a producíruje se od ničeho k ničemu po mořském dně, až na ni v té tmě nakonec na dvě minuty bafne rozmazaný zubatý megahadr na podlahu, co jim asi zdrhnul z Clovershitu? K filmu, v němž když někdo otevře hubu, zní to jako žádost chovance downího stacionáře o více jogurtu k rozmazávání si po držce o svačině? Tak snad jen: Ahoj Júbenku, zabij se! A co tak odborně napsat k bande převkusných buzniček, co tu dštily odpady a panické pižmo na stokrát sysluplnějšího a zábavnějšího Megalodona a tisíckrát lepší a svižnější Godzilu 2, a tuhle tupou, plytkou, nudnou, otravnou a lacinou megasračku hystericky nadhodnocují? Tak snad jen: Ahoj klucí, že vám dal ošetřovatel na sváču málo Dobrý mámy?! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (9)

  • Herečka Kristen Stewart sa v rozhovore pre ET Canada vyjadrila, že nakrúcanie rozhodne nebolo úplne jednoduché. Režisér totiž chcel využívať digitálne triky čo najmenej a viac sa spoliehal na praktické triky a kaskadérske efekty. „Mnoho vecí, ktoré sme robili, boli praktické triky,“ prezradila herečka. „Bolo to ťažké, pretože to bolo strašidelné a bolo to skutočné!“ dodala s tým, že sa im podarilo vyhodiť do povetria niekoľko rekvizít. Pre Kristen to bolo jedno z najťažších nakrúcaní v kariére. (Zdroj: Emefka.sk)
  • Film byl natočen v New Orleans v Louisianě. (ČSFD)

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama