Reklama

Reklama

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

  • USA Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Phosphorus 

všechny recenze uživatele

Od začiatku filmu som sa nevedel zbaviť pocitu, že je strašne low-budget, hlavne čo sa týka nepodarených hereckých výkonov, kostrbatých dialógov, nedokonalého CGI a celkovo takej nelogickosti veľkého množstva scén (a nemyslím tým len tie šialenosti s Chlpáčovcami). Aj keď som rýchlo zistil, že low-budget nie je, prišlo mi to celé také lacné a ťažko uveriteľné. Film za všetky peniaze? Asi nie. Napriek tomu som sa chvíľami dobre zasmial a nevedno prečo ma kratučké cameo ubezpečilo, že otec celej knižnej série tento film odobril. UPOZORNENIE: Film obsahuje moč, zvratky, výkaly a plyny (ľudské aj zvieracie). Je to síce o poseroutkovi, ale treba poznať mieru. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A on to nebyl zase takový průšvih, jaký jsem očekával. Obsazení se logicky muselo obměnit, protože to staré za těch 5 let až příliš zestárlo (ono už ve 3. filmu působilo dost staře). Jinak - podklad pro děj dobrý, neustále se něco dělo, z celé čtveřice jde o ten vůbec nejfekálnější díl a zkrátka to byla zábava od začátku do konce. Jen by to místy nemuselo propadat snaze o humor a úpadek v trapnost, či se nevyžívat v až příliš nelogických situacích (auto nejede, cíl je nadohled, ale dojít po svých nepřipadá v úvahu). Ale jsem jinak docela spokojený a budu doufat v případná další pokračování. Přece jen, předlohy je víc než dost! 70% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,738,724Tržby Celosvetovo $40,120,144Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úvod dosť otravný, suchý, prípadne prepálený, hlavne Gregov brat je otrasný v každom ohľade. Prvá polhodinka taká nijaké ale potom sa to konečne rozbehne ako putujú v aute a začnú pribúdať aj zábavnejšie scénky, ktoré slušne pobavia. Hlavne stret z druhou chlpatou rodinou vždy niečo urvane zábavné prinesie. /50%/ ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

A tak jsem díky dnešnímu vlivu sociálních sítí zjistil, že Deník malého poseroutky z roku 2010 je taková menší generační kultovka (i když skladba Tik Tok od Ke$hy tomu hodně přidává).. Proto mi úplně nedávalo smysl tak rychle přijít s další adaptací. A bohužel nové podání legendární malované knižní série od Jeffa Kinneyho je skoro tragické.. Gregova postava může fungovat v podání školáčka, který jakoby najíždí na nějaký coming of age trip, ale tady najíždí s celou rodinou na opravdový "trip", což mu odebírá vlastně všechnu všednost toho školního outsidera.. Každá z postav členů rodiny je úplně příšerná, jakoby si před cestou společně v garáži nasávali toluen a při každé další zastávce v tom i pokračovali... Navíc každý jeden z nich je skoro až ochotnickou adaptací původních postav, z nichž nejvíce zamrzí mdlost bratra Rodricka.. Tohle má být o úplně něčem jiném.. Ale pokud stačí running joke se setkáním s rodinou, kde nikdo nemá žiletku, asi v normě.. A vrcholem budiž katastrofální obsazení v čele s otravným hlavním hrdinou.. 35% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aj keď som dospelý stále mám rád tieto filmy. Na začiatku sa to pomaly rozbieha, ale keď sú už na ceste k babičke tak má to šťavu a nechýba humor. Po celý film som sa parádne bavil. Pri scénke na paródiu filmu Psycha som sa skoro počúral od smiechu. Len trošku mi bolo zle pri scéne na kolotoči, keď sa ten chlap povracal.To už bolo moc nechutné a mohli si to odpustiť.Ale aj tak som sa kráľovský bavil. 6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna na konci filmu, kdy se Greg (Zachary Gordon) brání ve sprše pánovi, je odkaz na legendární scénu ve sprše z hororového filmu Psycho (1960). (Pichloza)

Reklama

Reklama