Reklama

Reklama

Candyman 3: Den smrti

  • USA Candyman: Day of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Los Angeles se právě otevřela nová výstava, kterou má na starost atraktivní Caroline McKeever a Miguel Velasco. Jsou tu vystaveny obrazy zesnulého Daniela Robitaillea, přezdívaného Candyman. Smetánka obdivuje jeho obrazy a z tajemné legendy si nic nedělají. Přesvědčí Caroline, ať pětkrát po sobě zopakuje do zrcadla jeho jméno. Nic se v tu chvíli nestane a všichni jsou přesvědčeni, že jde jen o povídačku. Jenže to se šeredně spletli, protože Candyman vyslyšel volání a již spřádá plány na další řádění. Brzy začnou první vraždy a hlavní podezřelou se stává samotná Caroline, protože policie si myslí, že se tím snaží oživit neexistující legendu. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ajaj. Jestli dva předchozí díly nestály za nic, tak to nebylo nic ve srovnání s tímto průserem. Jediné co drželo film při životě byla nadprůměrně vnadná hlavní herečka, která by se ovšem více hodila do nějakého pornofilmu. Tady jí bylo zcela škoda. Celý příběh tradičně trapný. Takže pokud se někdo hodláte v blízké době podívat na kvalitní horor, tak od tohoto počinu pracky pryč. ODPAD. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stačí jen pětkrát před zrcadlem vyslovit jméno Candyman a nepřijde žádný cukroušek. Dostaví se prokletý muž černé pleti jehož vražedné řádění začalo nanovo. Třetí díl je zase o něco krvavější než předchozí, ale už je cítit, že není moc co v ději nebo s postavou vymýšlet. Tony Todd zůstal v roli Candymana, ale jinak film dostál změn na všech pozicích. Sličná Donna D´Errico se statečně postavila vražednému monstru a hororový divák si přišel na pořádnou gore porci. Třetí pokračování už bylo určeno rovnou na dvd a je znát, že se šetřilo, kde se dalo. Třetí pokračování však ještě neřeklo své poslední slovo a Candyman se ještě v budoucnu určitě objeví v ještě lepším dílu nebo třeba remaku. 60% ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Já Vám říkám, byl to Candyman ! Candyman neexistuje prober se. Koukej, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman.. vidíš ? Bzzzzz..Bzzz.. říz, šplecht, střík, bléé... Toto druhé pokračování s sebou nenese nic nového a s dobrým horrorem v podobě originálu též nemá příliš společného. Jakous takous pachuť atmosféry po celkem důstojném druhém díle se tu ale ještě vytvořit podařilo a hlavně jako Candyman je tu opět Tony Todd a ne třeba Ice Cube. Mnoho horrorových sérií končí hůře ( Hellraiser či Amityville ), ale na třetí díl to přecijen mohlo být lepší, potenciál by tu ještě byl, dobré nápady bohužel ne. [4/10 listopad 2010] ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle už je hodně mlácení prázdné slámy. Celé je to jaksi prázdné, bezobsažné a vůbec mi to nedávalo logiku. Prostě tam je jen prsatá blondýna a kolem ní se dějí nějaké ty věci, Candyman ji hrozně chce ale nevezme si ji. Prostě k nepochopení. Ta ultratragická skupinka... teď nevím, nazvat je gothicpunkery je urážkou jak gothů tak punkerů... teatrálně jakožedivných a děsivých individuí... To už jsem prskal. Kdyby alespoň smíchy, ale spíše vzteky a znechucením. Ale ty obrazy byly parádní. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Candyman sa chcel presvedčiť, či aj niekdajšie plavčíčky z pobrežnej stráže Malibu Beach, dokážu čo to zahrať. Prd! Donna D'Errico vie špúliť pery ( a zadok ), ale charakterné herectvo ( ktoré je aspoň trochu devízou tejto hororovej série ) je pre ňu, asi ako tampón pre muža. Takže sa budeme sústrediť viac na gore a atmosféru? Prd! Zrejme každý z tvorcov bol fanúšikom BAYWATCHu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ titulného zlosyna Tony Todd priznal, že ho druhé pokračovanie série veľmi nebavilo a je mu jedno, či sa naň vôbec niekto pozerá. (BlackTom)

Reklama

Reklama