foto

Lombardo Boyar

  • nar. 1.12.1973 (46 let)
    El Paso, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Time in Between
2017 Coco
Josie
Pup Star: Better 2Gether
2016 Pup Star
Space Dogs: Adventure to the Moon
The Last Heist
2014 Láska po anglicku
Úsvit planety opic
2013 Halfway to Hell
Monstrpavouk
2012 Least Among Saints
Outlaw Country (TV film)
2011 Happy Feet 2
Little in Common (TV film)
2010 Skupinový sex
2009 Sněhová nadílka
2008 Co se vlastně stalo
Čivava z Beverly Hills
2006 Happy Feet
2005 Americká zbraň
2004 Rocket Power: Island of the Menehune (TV film)
2003 The Wounded
2002 Never Get Outta the Boat
P.S. Your Cat Is Dead
Rocket Power: Race Across New Zealand (TV film)
Shadow Realm (TV film)
Simone
2001 Nebezpečná partie
2000 60 sekund
Ve spárech yakuzy
1999 Blink of an Eye
Candyman 3: Den smrti
Ed TV
Sloužit a chránit (TV film)
1998 17 and Under
Gia (TV film)
1997 Tear It Down

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
DNA (S04E04)
2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2016 Man with a Plan (TV seriál)
Thanksgiving (S01E05)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
další epizody (10)
2015 Hráč (TV seriál)
Downtown Odds (E08)
Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (12)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Punch Drunk (S01E06)
další epizody (8)
2013 Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tajnosti (S09E15)
2011 Jessie (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
There Are Rules (S01E12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Failure Drill (S03E09)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hvězdná noc (S01E18)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
The Class Runs Into a Convenience Store (E10)
2005 Closer (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Není ryba jako ryba (S01E03)
Maya a Miguel (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Wannabe (S02E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S02E17)
Day 2: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S02E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Familia (S01E04)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Becker (TV seriál)
Becker the Elder (S01E13)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Exodus (S04E15)
Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Srdeční záležitosti (S07E16)
1996 Chameleon (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Halfway to Hell

Host

TV pořady

2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky