Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Sociální drama o spodině s kriminální minulostí, kde kladný hrdina (otec) je celkem rychle odejit na věčnost (díky bohu, jeho moralizování bylo k nevydržení), a jeho synové - zvyjebanec propuštěný z vězení a dospívající adoptovaný africký američan se musí potýkat s problémy, které nadělal zvyjebanec. Scifi moment spočívá v nalezené futuristické zbrani, kterou mlaďoch jako jediný může používat (záhada proč), ovšem na konci přichází opravdu překvapující zjištění: Mlaďocha si tu ukryl někdo před neznámou hrozbou pro nasazení ve válce v budoucnosti, všichni ho milují, jen tu zbraň mu časonauti prozatím vezmou a buch, happy end, pokračování - kdyby se ta pitomost někomu zalíbila - možné. Nedoporučuji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Kin“ vás so svojim začiatkom dokáže zaujať, ale len s tým. Koncepcia príbehu („o tých z druhého sveta“ sa v podstate nedozvieme nič použiteľného) asi nebola dostatočne „vyanalyzovaná“ a výsledný film, čo prezentujú tvorcovia, je spíš výsmech divákovi, ktorý síce nemá veľké nároky, ale čaká nejaký stredne priemerný „béčkovinu“. Ale dostane niečo z nižších tried. Klasické postavy s klasickými charaktermi, J. Franco v klasickej roli záporáka. Jedinou pevnou postavou (ale s veľmi malou hracou dobou) je tu D. Quaid (inak nechápem, že čo tu hľadá) – kvôli jeho snahe byť profesionálom (aj ten malý čas využiť rozumne s oddanosťou pre film) dávam jednu hviezdu. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový film. Příběh je jako ve většině sci-fi filmů. Ovšem z nějakého důvodu jsem se do filmu zažral. Příběh po pár nudných scénách vás začne bavit. A ano je to takové klišé, ale scenáristi si jak je vidět hodně s filmem prohráli. Vyzvednout musím také speciální efekty které jsou velice zajímavé a krásné zpracované. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko, které překvapí několika pěknými vizuály a jednoduchým akčně-dramatickým příběhem. Spojení krimi a sci-fi je to prazvláštní a někdo by řekl nevyužité a neladící, ale právě tyhle dvě skoro se nepřekrývající roviny mi přišly na filmu vlastně dost zajímavé a originální. No a hlavně bezchybný soundtrack od Mogwai když už nic jiného. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené céčko, které si chce hrát na áčkové drama rodinných vztahů. Některé pasáže jsou velmi dobré, ale bohužel celkové vyznění je nemastné a neslané. Kvůli ratingu jsou také extrémně limitované násilné části a většina mordů je mimo obraz. Závěr je pak tak trapný pokus o mindfuck, až je to samo o sobě mindfuck. Zejména kvůli závěru to na dvě hvězdy těsně nedosáhne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)
  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)

Reklama

Reklama