Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko, které překvapí několika pěknými vizuály a jednoduchým akčně-dramatickým příběhem. Spojení krimi a sci-fi je to prazvláštní a někdo by řekl nevyužité a neladící, ale právě tyhle dvě skoro se nepřekrývající roviny mi přišly na filmu vlastně dost zajímavé a originální. No a hlavně bezchybný soundtrack od Mogwai když už nic jiného. ()

ohneta 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, dobří herci.. ale mohl to být i sakra dobrý akční film! Ale bohužel není :( Místo toho je to jako nějaké socialní drama, kdy se brácha seznamuje se svým nevlastním bráchou a nějakou štětkou.. :( Sem tam, ale opravdu velmi málo, dobré akce, která mě při usínání vždy na minutu probudila a věřil jsem, že se to zpraví na kvalitní jízdu. Bohužel nestalo se. Pro mě docela zklamání. Mohl z toho být nadpruměrný film, ale nestalo se.. Bohužel.. ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový film. Příběh je jako ve většině sci-fi filmů. Ovšem z nějakého důvodu jsem se do filmu zažral. Příběh po pár nudných scénách vás začne bavit. A ano je to takové klišé, ale scenáristi si jak je vidět hodně s filmem prohráli. Vyzvednout musím také speciální efekty které jsou velice zajímavé a krásné zpracované. 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V rovině sbližování dvou nevlastních bratrů na útěku toto "teen-krimi-scífko" funguje docela dobře (postavy jsou fajn, včetně pomstychtivého grázla Jamese Franca), ovšem futuristický ruční kanón představuje zaměnitelnou nevyužitou rekvizitu, která ani nepředvede plný potenciál (3. mód palby?). Otevřený konec snímek degraduje na pouhý pilot (zrušeného) seriálu. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Dve tretiny filmu je to fakt nudne az utahane krimi drama... Sci-fi element je tady fakt velice okrajovy a v podstate ke zbytku obsahu i zbytecny... Hrozne promarneny potencial a spousta otazek... Quaid nevyuzity, Franco tradicne skvely, zbran a supervojaci zajimavi ale bez hlubsiho vysvetleni... na lepsi hodnoceni to nestacilo... 53% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)
  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)

Reklama

Reklama