Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl první nemá chybu. "To dáš. To víš, že to dáš." Začínám mít pocit, že Andy Fehu, za pár let, jako mezinárodně uznávaný tvůrce, udělá remake své NenasytnéTiffany. ... Další díly drží kvalitu i napětí. .... PS. Ale rozsekat film na deset zhruba dvanáctimunutových kousků a roztahat je divákům týdně po kapkách, čtvrt roku, to není fajn. ()

joobi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávání veliká, výsledek o to bolestivější. Pěstírná předvedla příšerný Pilot, kterým by značnou část publika od seriálu spíše odradila, nežli navnadila. Malá špetka naděje se dala hledat v prvních třech dílech, ač ne bez chyb, tak dala... Bohužel pak to jde celkově až moc dolů. Základní kámen úrazu představuje špatný scénář k jednotlivím dílům, kdy každý díl je nějak jiný... ale je špatně jiný. V jednom díle se řeší jedna věc, která v dalším díle naprosto zmizí, nebo se vyvrátí něčím jiným - díl pak ztrácí na smyslu a funguje jenom jako cílené natahování. Seriálu ironicky nejvíce ubližuje to, že jde o seriál, jinak řečeno, pokud by se vše sestříhalo do jednoho celku, vytvoří ravděpodobně mnohem lepší konzistentní dílo - ve výsledku by se mohl vystříhat ještě mnoho zbytečností, které se používají k natažení délky jednotlivého dílu. No a na závěr je tu velké finále, které celý seriál totálně zničilo. Nemám nic proti otevřeným koncům ve filmech či seriálech, ale zde to je naprosto neopodstatněné a nic to neřeší. Škoda pánové a dámy, mohlo to být mnohem lepší. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak očekávání sice nebylo zrovna moc velké, ale už jsem měl tu čest vidět několik shortů od tohoto režiséra, tak jsem pevně věřil, že se dočkám alespoň průměrné podívané. No a tu jsem nakonec dostal. Zklamání? Příběh jako takový celkem ušel (sice nic extra), některé epizody se docela vydařily, jiné byly slabší, ale to už u podobných minisérií bývá železným zvykem. Judit Bárdos byla jasně tím nejlepším (no spíš nejpěknějším), co nám zde bylo nabídnuto. Občas jsem se u toho i zasmál, občas nudil, nechybělo několik zajímavých dramatických pasáží, ale co mě opravdu hodně zklamalo (no spíš pořádně nasralo) byl samotný KONEC. Nedotažené nic – naprostá zbytečnost a humus. Jinak ovšem průměrná záležitost, která si zaslouží průměrné ohodnocení… ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Za žánr i téma si minisérie zaslouží pochvalu. Nebojí se originality, zkouší hledat vlastní postupy. Bohužel, to ne vždy vychází. Pointa ohledně jednoho ze zahradníků v utajené podzemní zahradě je jasná na první pohled každému, kdo má oči. Některé scény jsou příliš temné a nepřehledné, občas děj nepříjemně poskočí a zadrhne se. Poslední díl se zcela vymknul předchozímu způsobu vyprávění – co tam najednou mělo dělat to strašení? – ukončení mi připadalo spíš jako bezradnost než záměrné trápení diváků nejistotou. /25. 7. 2017/ ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Báječný námět je bohužel rozpliznutý do nevhodného formátu, kdy je z každé epizody podstatná asi tak třetina stopáže. Fehu dokáže slušně navodit klaustrofobickou atmosféru a v některých momentech člověka až zamrazí, herci jsou správně přirození (škoda nevyužité Judit), ale co je to platné, když konec všechno zazdil (doslova). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno