Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (15)

Série 1 (2019) (S01) 

Hodně příjemná záležitost. Celá první série se za mě moc povedlo a díky (pouze) šesti dílům si mě to udrželo. Protože tady lidi tahají za kratší konec a nemají moc možností. Takže to nestihlo působit nereálně. Protože místní zombíci jsou rychlý a královský stráže nekompromisní. Hodně mě bavilo, jak zombíci "fungují". Bylo to zase něco nového a originálního a fajn se s tím pracuje v ději. Rozhodně mi nevadilo, že se tady nedrží "zažitých pravidel žánru", asi to někomu může brnkat na nervy, ale já je neberu jako zombie, ale "zombie". A potom je všechno naprosto ok :) ()

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

"Leni koukni na něco se zombíkama, co bude trochu milý a ne tak...lidský...jako třeba Sněžný bratrstvo, který na tebe furt skáče. A Kingdom je prej dobrý" :D :D :D není mi pět, co papaj bylo hned jasný. Vždyť se tvářili jako u Michelina! Vážně originální způsob, jak rozšířit "zombie" nákazu. (Chtěla jsem to vidět už delší dobu, ale ten úvod mě v daném kontextu rozsekal...) ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) 

Jo, jo, první den v nové funkci není pokaždé pohoda. Hlavně když tě nejspíš sežere zombík  :O  povedené  :) ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) 

Aj! Tomu se říká ale dost depresivní a brutální pozorování měsíčku a hvězdiček... ()

Epizoda 4 (2019) (S01E04) 

Takže když přes den jsou ze hry zombíci, supluje je královská stráž. A do toho řádná dávka intrik. Tentokrát ten mix fungoval na 3568% :) ()

Epizoda 5 (2019) (S01E05) 

Takže, co se tady stalo? No, předvším skvělá akční sekvence ve vysoké trávě. Potom něco jako nábor do školky, kterej bude mít jenom jednoho vítěze, když to královně nevyjde. A taky se ukázalo, že léčení epidemie probíhalo, probíhá a vždycky probíhat bude vždycky stejně. Takže jo, fajn to bylo :) ()

Epizoda 6 (2019) (S01E06) 

Květ života je campanula! Už vím, proč je mám ráda! Ale teď vážně...bylo to vážně napínavý. Až do poslední minuty. Kdy mi došlo, že je to vlastně vážně poslední minuta. No, fuj, nemít možnost jít hned na druhou sérku, tak by mě asi klepla pepka! ()

Série 2 (2020) (S02) 

Totálně stejná pecka jako první série. Všechno je to takové lepší, ještě brutálnější, ale zároveň takové trochu i lépe natočené (od druhého dílu změna režiséra a jde to znát). Navíc další dílky toho, jak funguje nákaza....velice originální prohloubení. Spokojenost veliká. Konec je takový zvláštní. Teda, špatně jsem to napsala. Je vlastně takový normální v rámci cliffhangeru, až mě to zaskočilo. Byť předpokládám, že Ashin ze severu bude končit přesně ve stejný moment jako druhá série... ()

Epizoda 1 (2020) (S02E01) 

Jedním slovem: luxusní. Jak správně úsekem pokračování, tak nové informace o nákaze. Začíná jít do tuhýho a už to neni žádná sranda. Moc fajn  :) ()

Epizoda 2 (2020) (S02E02) 

No, tak to bylo luxusní. Zase. Závěrečné překvápko bylo fajn  :) ()

Epizoda 3 (2020) (S02E03) 

Nalevo napravo nehledíme, muže, ženy i děti zabíjíme. Neb co se upeklo v minulosti a proto jsou výčitky mrcha. Napořád. Skvěle prostříhané s minulostí, aby všechno dávalo smysl u všech. A taky...není zrada jako zrada... ()

Epizoda 4 (2020) (S02E04) 

Úplně super. Hodí se to napsat? Teda, přežiješ kousnutí a potom se ti stane tohle. Jo, to asi nakrne. ()

Epizoda 5 (2020) (S02E05) 

Konečně mi někdo vysvětlil, odkud se vzali předci tříoké ryby ze Simpsonů! To s chemikáliema nemá nic společného! ;) Začátek klid před bouří, konec masakr před koncem. Hodně dobré  :) ()

Epizoda 6 (2020) (S02E06) 

Skvělý finále. Logika mi velí stěžovat si, proč nezačali střílel dřív...ale potom by to nebylo tak napínavý, takže to tak neberu, je to postup vyprávění....a úplný konec samozřejmě napínavý jako kšandy! ()

Reklama

Reklama